Мхм,а аз си мислех,че не ми помниш нищо от картата,с такова впечатление съм останал(такова впечатление Умишлено си оставила,най-вероятно!).А, и трябва да ти кажа,че има неща,които ти липсват,някакви ''чаркове'' - не си перфектна,а аз си мислех,че само при мен ги има тези куп липси и недостатъци.
На Драката кусури не търси. Че има по-големи топки от твоите. :08:
Добре че не съм мъж, че и аз дотам щях да го докарам.
Нищо не разбираш ти ами... Хайде разкажи за егоизма и за нарцисизма си в любовта,че иначе започваш да бълваш по-големи гнусотии.
Дракси, то вариантите са два. Да му пораснат огромни. Или да се смалят. Това прави твоята Венера в мъжете. Или ги кара да се доказват, да опитват. Или го карат по мекото на хляба. И намират оправдания.
Много изисквания имаш. :85:Съжалявам. :38:
Моята Венера в Овен мисли-не е важно да са му големи топките, а голям и развят жезъла ,за да не дирижирам соната с малка диригентска палчица :012:
Аз там не те виждам. Едва ли и ти се виждаш. Ама добре си чешеш пръстите. :08:И синастрията ви хич я няма. Един тригон на Меркове и един секстил на Марсове - слаба работа. С неговите Уран и Нептун едва ли ще разпали Дсц ти до степен изневери. Не ги подценявам, ама най-много да свиеш Луната му със Сатурна си. Ако залагаш на съвпад Плутон - Лилит. Но чак пък толкоз? :85:Управител на 7 и 8 дом няма кой да ги подпре по-сериозно. Че да има изневери. :012:
Какъв е подходът на жените в любовта?Венера в Овен - "имам по-големи топки от твоите!" :29: :012:
Драко, какво значи "почти девствен"? :012:Абсолютно! Замислих се, че май тук сме се събрали все овенски и козирожки венери, и мънкаме от отношенията си с мъжете, по-точно с липсата им. Не е случайно, сигурно, а и предвид факта, че повечето сме от поколението с плутон във везни.