Автор Тема: Жените, и имат ли подход в любовта  (Прочетена 39215 пъти)

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
Re: Жените, и имат ли подход в любовта
« Отговор #90 -: Юни 09, 2015, 05:19:54 pm »
Мхм,а аз си мислех,че не ми помниш нищо от картата,с такова  впечатление съм останал(такова впечатление Умишлено си оставила,най-вероятно!).
А, и трябва да ти кажа,че има неща,които ти липсват,някакви ''чаркове'' - не си перфектна,а аз си мислех,че само при мен ги има тези куп липси и недостатъци.
Знам кои чаркове ми липсват-не се влюбвам в мухъли от човечност и добрина и си отдавам тЕлото по мъжете като реша,че искам.  :d030:  :19: То струва ли си за парче наденица да си гледаш цяла свиня в къщи  :043:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #91 -: Юни 09, 2015, 05:21:03 pm »
На Драката кусури не търси. Че има по-големи топки от твоите.  :08:
За една година в моята компания не му пораснаха топките  :D :D :043:

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #92 -: Юни 09, 2015, 05:25:58 pm »
Дракси, то вариантите са два. Да му пораснат огромни. Или да се смалят.
Това прави твоята Венера в мъжете. Или ги кара да се доказват, да опитват. Или го карат по мекото на хляба. И намират оправдания.

I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #93 -: Юни 09, 2015, 05:28:36 pm »

:D :D :D Добре че не съм мъж, че и аз дотам щях да го докарам.
Тц.Нямаше.Щеше да си един успял мъж и да си имаш умна жена.Жените с планети в Овен се родихме малко рано и малко късно.Малко рано,защото светът от 20 години е много по-толерантен към половете в различни професии и малко(100г) по-късно от патриархата,който щеше да ни е кротнал по козирожки маниер.И в двата случаи нямаше да имаме проблеми.А ние сме поколението на силните/слаби жени,които хем искат мъж до себе си,хем искат да са свободни,хем сме достатъчно умни,за да ни пречи умът  :D :D

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #94 -: Юни 09, 2015, 05:32:10 pm »
Нищо не разбираш ти ами...
Хайде разкажи за егоизма и за нарцисизма си в любовта,че иначе започваш да бълваш по-големи гнусотии.
Започнах
Дракси, то вариантите са два. Да му пораснат огромни. Или да се смалят.
Това прави твоята Венера в мъжете. Или ги кара да се доказват, да опитват. Или го карат по мекото на хляба. И намират оправдания.
Ами боря се да му пораснат много големи топките,да има ду-пе,да стане много богат и да го изхрускам сексуално  :D :043: :d030: ,че ми е обидно с незначителни мъже  :043: :D

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #95 -: Юни 09, 2015, 05:51:27 pm »
Много изисквания имаш.  :85:
Съжалявам.  :38:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #96 -: Юни 09, 2015, 05:56:54 pm »
Много изисквания имаш.  :85:
Съжалявам.  :38:
Ми като ще "изневерявам" на Марс/Сатурн Овен с тригон от Юпитер(Лъв),със Слънце опозиция на Плутон,поне да има нещо мъжко в другия,че ако ме хване да не се обиди  ;D :D

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #97 -: Юни 09, 2015, 06:08:47 pm »
Моята Венера в Овен мисли-не е важно да са му големи топките, а голям и развят жезъла ,за да не дирижирам соната с малка диригентска палчица :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #98 -: Юни 09, 2015, 06:11:03 pm »
Моята Венера в Овен мисли-не е важно да са му големи топките, а голям и развят жезъла ,за да не дирижирам соната с малка диригентска палчица :012:
  :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: :08: :D :D Ти няма да го кажеш по-ясно от мен!  :D Аз се опитвам да съм женствена и нежна като пиша,за да не подплаша Ал и той да си остане Ал-Киселото  :D :D

Emma

• Hero Member
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #99 -: Юни 09, 2015, 06:13:36 pm »
Аз там не те виждам. Едва ли и ти се виждаш. Ама добре си чешеш пръстите.  :08:
И синастрията ви хич я няма. Един тригон на Меркове и един секстил на Марсове - слаба работа. С неговите Уран и Нептун едва ли ще разпали Дсц ти до степен изневери. Не ги подценявам, ама най-много да свиеш Луната му със Сатурна си. Ако залагаш на съвпад Плутон - Лилит. Но чак пък толкоз?  :85:
Управител на 7 и 8 дом няма кой да ги подпре по-сериозно. Че да има изневери.  :012:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #100 -: Юни 09, 2015, 06:22:00 pm »
Аз там не те виждам. Едва ли и ти се виждаш. Ама добре си чешеш пръстите.  :08:
И синастрията ви хич я няма. Един тригон на Меркове и един секстил на Марсове - слаба работа. С неговите Уран и Нептун едва ли ще разпали Дсц ти до степен изневери. Не ги подценявам, ама най-много да свиеш Луната му със Сатурна си. Ако залагаш на съвпад Плутон - Лилит. Но чак пък толкоз?  :85:
Управител на 7 и 8 дом няма кой да ги подпре по-сериозно. Че да има изневери.  :012:
:043: :043: Не съм гледала синастрията ни с Ал за сексуална съвместимост,но за 2-3 сеанса има шансове,ако стане богат  :D Стелиумът му е в моя 5Д,а моите Марс/Юпитер правят квадрати към него(и към Венерата му)  :043:
Сатурнът му попада в моя 8Д и мисля,че си пада по какички  :d030: :38: :D

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #101 -: Юни 09, 2015, 07:15:41 pm »
Драко, какво значи "почти девствен"?  :012:

Какъв е подходът на жените в любовта?

Венера в Овен - "имам по-големи топки от твоите!"  :29: :012:

Абсолютно!

Замислих се, че май тук сме се събрали все овенски и козирожки венери, и мънкаме от отношенията си с мъжете, по-точно с липсата им. Не е случайно, сигурно, а и предвид факта, че повечето сме от поколението с плутон във везни.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #102 -: Юни 09, 2015, 07:26:59 pm »
Драко, какво значи "почти девствен"?  :012:

Абсолютно!

Замислих се, че май тук сме се събрали все овенски и козирожки венери, и мънкаме от отношенията си с мъжете, по-точно с липсата им. Не е случайно, сигурно, а и предвид факта, че повечето сме от поколението с плутон във везни.
Почти девствен значи,че през целия си живот имаше много отдавна сексуален контакт с едно,единствено момиче,което прояви ум и го изостави заради друго момче.Не е имал други сексуални връзки.Представя си идеалната жена да му е отдадена изцяло телом,духом,което искат всички,но никоя жена не заслужава толкова всезнаещ,велик и неспособен мъж.Е,сигурно някоя като Аделина ще му се зарадва,но ще е много глупава за него  :57:

Поколението Плутон Везни разбираме най-много от връзки  :d030: :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #103 -: Юни 09, 2015, 07:27:34 pm »
От липси никога не съм се оплаквала, имала съм години с голям наплив/улов  ;D

Имам заложена склонност към промискуитет и сама си налагам ограничения, съвсем целенасочено.

Както казах, трудно се стига до по-ангажираща връзка. Или започват да ми разиграват мухленски номера, когато отношенията малко се позадълбочат.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #104 -: Юни 09, 2015, 07:29:07 pm »
Арт (не ти разчитам ника), вместо да го търсиш тоя съвременен гуру, труди се ти да станеш на някой такъв, има нужда от хора с ренесансови идеи, ама всички искат да ги намерят, пък никой-да стане, що така..