Автор Тема: Психопати  (Прочетена 27826 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
Re: Психопати
« Отговор #45 -: Юни 19, 2015, 11:53:30 pm »
Джон Уейн Гейси

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #46 -: Юни 20, 2015, 08:49:21 am »
Аз пък някъде бях чела, че циганите са по нептун.

Добре де, защо разглеждаме психопати - убийци, да видим някои дето не са убивали, има достатъчно характеропатии, които водят само до тормоз на околните, но не и чак до такива ексцесии.

На Тед Бънди само като му видиш марс и луна на ЮЛВ...
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Деси

• Newbie
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #47 -: Юни 20, 2015, 10:16:45 am »
На Бънди Юпитер му е зле засегнат от Сатурн и Плутон (дават огромно желание за власт), той е бил юрист с неособен успех и провала му във всичко горе - долу се смята, че го докарва до убийствата на жени - Венера е в квадрат с Плутон също. Луната и тя в трудна позиция.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #48 -: Юни 20, 2015, 11:45:44 am »
Малко е спам,но пък не е за специална тема-четох за циганите,че са по Плутон шността мисля в една книга за външния вид по Планети,търсих я,но не я намерих.Познавам много цигани,вярно ,че има по Сатурн,Нептун,,но бих дал най-голямо влияние процентно на Плутон,след това на Юпитер.Българите ако са под Козирог,това показва само ,че влияе в най-голяма степен,процентно,обаче по етнографски области характера се различава-участват различни популации дори и генетично,шопите са по-вече кумани и печенеги,траки в южна,гърци по морето,различни процентни смеси са-същото при циганите-имат големи родове -племена,които са сравнително добре обособени-рома,сиган,и тн,с различен нюанс на характерите,но бих разграничил например-лъжливи цигани-Нептуново-Плутонови,крадливи-Меркуриево-Плутонови, Сатурново-Плутонови,аз лично най-често срещам Марсово-Плутонови .

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #49 -: Юни 20, 2015, 11:49:00 am »
Satin, какво в периода, те провокира да пуснеш тази тема, какво в картата ти е активирано ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3181
« Отговор #50 -: Юни 20, 2015, 12:11:20 pm »
Satin, какво в периода, те провокира да пуснеш тази тема, какво в картата ти е активирано ?

Нали ви казах, че нещо ме е хванала опозицията Марс-Луна/Плутон  :D

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #51 -: Юни 20, 2015, 12:14:31 pm »
Циганите за мен са по Нептун, Юпитер и Плутон. Широки души са. Всичко минава през пръстите, сърцето. Дълбоки страсти. Музикални са страховито. Нептун в ниските проявления дава измами.
Имат много лоши черти. Но решат ли да са хора, нямат равни. Раздават се до последно. И пак зависи от циганите.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Oposit

• Hero Member
« Отговор #52 -: Юни 20, 2015, 02:02:46 pm »
Забелязвам в двете последни карти на психопати СЛВ-в 10 дом,или в гокленова зона,особено силна до 10* преди МЦ-това ги прави известни,във филмите серийните убийци подсъзнателно искат да станат известни според профайлърите .Имат връзка С Плутон в 8 и 12 домове-при единия ПЛ.у12 в 8д,,при другия съвпад на Сатурн и Плутон в 12 дом-при него връзка с У12 Луна -страсти,убийство,държани скрити,в тайна .Венера,ДСЦ са във връзка с Уран-изчанчени връзки,Връзката Луна/ Плутон ме изненадва е тригон-очаквах квадрат,съвпад,обаче при тях има елемент на планиране,макар и по стериотип-тригона по-вече отговаря,съвпад и квадрат са по-резки не планират,опозицията прекалено колебание и нерешителност ,бавене .Плутон /секса ,потентност е екзалтирен в лъв,силен нагон,но ретро-ненормален/ .

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #53 -: Юни 20, 2015, 02:07:23 pm »
Аз си мисля, че са меркуриянци циганите- кражби и лъжи.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #54 -: Юни 20, 2015, 07:59:25 pm »
Бавните планети горе-долу половината време са ретро, това едва ли е особен показател. Тед Бънди вярно имал Южен възел при Луна/Марс, така по̀ ми се връзва като образ.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #55 -: Юни 20, 2015, 08:10:39 pm »
Да, кражби и лъжи. Но са много свободолюбиви, Уране.
Не мога да ти го обясня, трябва примери да давам.
Преди време бях на циганска сватба. Така се случило, дълга и широка. Паднаха едни дарове, едни чудеса. И всеки гледа да надскочи другия. Може всичко да си даде, и ще го даде без да съжалява. Такива са. И не мисли за утре. Но и не страда. Алчността им е различна. Но както са алчни, така и всичко пропиляват - баш юпитерово. Широки пръсти, души. Стига да си им ти в душата. Иначе на ниско ниво действат меркуриево. Интересни са. И зависи от циганите. От кой род са.

Българите не сме така. Те са над нещата малко, за момента могат да се пенят, да се надскачат. Но после им минава - вдигат джабала, но минава и продължават. А ние сме различни. Алчността ни е друга, не като тяхната. Не мога да ти преразкажа, трябва да си видяла, опознала - едни цигани, други.
Нямам сили сега, Уране.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Oposit

• Hero Member
« Отговор #56 -: Юни 21, 2015, 01:06:25 pm »
При последните две карти забелязвам Луните в аспект с невидимите тежки планети плюс съвпад с ян планетите Слънце или Марс,мисля това я натоварва,как да избие напрежението-амортисъор е тригонът и в двата случая кум Плутон-извършване на сексуално насилие и/или убийство .

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #57 -: Юни 12, 2016, 04:41:13 pm »
На ретро Марс в скорпи попаднах на клип -по ведическа при серийни убийци-психопати се гледа увредена ЛУНА -при съвпади или аспекти с Раху-Кету,Марс,Сатурн .Набързо погледнах примерите-има нещо такова,освен това често са новолунни-извод всякакво затъмнение на Луната и съвпад с малефици буди подозрение-индийците нямат Плутон,бих добавил и него ::)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #58 -: Юни 12, 2016, 04:53:11 pm »
На ретро Марс в скорпи попаднах на клип -по ведическа при серийни убийци-психопати се гледа увредена ЛУНА -при съвпади или аспекти с Раху-Кету,Марс,Сатурн .

Понякога хора с такива констелации могат да бъдат и жертви на насилие /малтретиране/, а не насилници. Но насилието поражда друго насилие, включително и на психологическо ниво като тенденция в отношенията с близките.

Това са много проблемни Луни - и в женска, и в мъжка карта. В мъжка може да даде и агресия, жестокост, комплексарщина в отношенията с жените. Ако имат силен Юпитер или Венера, привидно могат да го компенсират с любезни маниери и добри обноски пред външни /незапознати със ситуацията/ хора. В женска карта - да играят ролята на многострадална Геновева пред другите, а пред близки да проявяват цинизъм, жестокост.

Ако търсим вероятност за ментални отклонения, психични разстройства /при психопатите/, трябва да се види и в кой дом попада проблемната Луна. И, съответно, когато е намаляваща и отива към новолуние /балсамична/, е по-неблагоприятна. Ако е ранена от малефици, въздействието върху психиката и менталния темперамент /хабитуса/ ще е по-силно, когато Луната е фазова.

По горните два примера:

При Тед Бънди има недвусмислени указания за ментални отклонения, много възбудима и проблемна психика. Джон Гейси е по-особен случай - не са толкова очевидни нещата /макар че също се предполага по-чувствителна и лабилна психика/, вероятно е живял в някакъв въображаем свят и се е мислил за ръката на Бог. Не съм им чела автобиографиите.

« Последна редакция: Юни 12, 2016, 05:19:58 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12787
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #59 -: Юни 12, 2016, 05:17:05 pm »
Ха, ха, аз имам такива индикации в картата си -да бутам масло : родена съм на затъмнение, с Луна/Сатурн, само не знам дали във ведическата Луна-Марс имат аспект. Луната е в 5-ти, а Марс в 1-ви дом.  Може някой ден и да се посетя "клуба на психопатите".  ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“