Автор Тема: За магията в картата  (Прочетена 26609 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: За магията в картата
« Отговор #45 -: Юни 02, 2013, 04:38:30 pm »
Времената са били други - нямало е криза на раждаемостта.  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #46 -: Юни 02, 2013, 04:38:49 pm »
И това при ретро Сатурн, отговарящ за децата. Колкото и да е екзалтирал...
De omnibus dubitandum est

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #47 -: Юни 02, 2013, 04:39:38 pm »
И стерилни/умерено плодовити отговорни планети
De omnibus dubitandum est

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
« Отговор #48 -: Юни 02, 2013, 04:40:12 pm »
Да ви кажа, най-много ме впечатли това с 18-те бремености, останалото някакси не ме покърти толкоз  ???
;D ;D

Папи, а аз се чудя що все са ти от интерес тия личности, имаш ли си отговор в твоята карта :)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #49 -: Юни 02, 2013, 04:42:24 pm »
Някъде преди бях чела, че магията се свързва с Лилит (1-4 дом), моята е в 5-ти рак, скоро ми предстои възврат.
При едни изчисления по метода описан в една от книгите на Анажесида ми е излизало, че прихващам уроки и негативни въздействия. А и аз си го усещам, винаги е имало активност по Лилит :o

Склонни да правят магии според мен са водните зодии. За зодия рак имам впечатления, защото по стечения на обстоятелствата една позната жена преди години пред мен изсипа магьоснически разтвор в чаша за кафе на едно момче. Бях безмълвна пред действията ѝ. За първи път се сблъсках в действителност на какво са способни някои жени, за да задържат даден мъж. Страшно е :-X

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #50 -: Юни 02, 2013, 04:53:28 pm »
Никога не съм се интересувала от тия неща, макар и да имам подчертан воден и плутонов акцент.
Някак твърде елементарно ми изглежда, за да се ангажирам дори мисловно с това.

Но като цяло забелязвам повтарящ се акцент - и в картите на медици, и на магьосници често има силно ранени Луни, в конфигурация с малефици. Не е изключено Луната и да е в тригони с тях - все някакви ритуали ще ги влекат.

Живяла съм под един покрив с човек, чието съзание бе обсебено от черни магии и негативни въздействия. В сидералната й карта имаше слаба Луна в съвпад с Раху и Сатурн (в сид. Скорпион). Почина под упойка в резулат на пълно отравяне на организма със собствени нечистотии и токсини.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1919
« Отговор #51 -: Юни 02, 2013, 05:12:28 pm »
хахахха ужас. И какво стана после с момчето  ;D

Аз много пъти мислих да му пусна анонимен смс, за да бяга далеч. Обаче така и не се реших :-[ Страхливка съм, знам си аз :(
Жената го държа в продължение на няколко години така - омагьосан. Той дори изглеждаше и леко като неадекватен. В последствие я напусна и разбрах пак от нея, че се е върнал и оженил за бившата си приятелка.
Между другото имаха голяма разлика във възрастта 7-8 години в полза на момчето.

Но колелото се върти и някой ден всичко се връща...
« Последна редакция: Юни 02, 2013, 05:17:01 pm от romantica »

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #52 -: Юни 02, 2013, 05:14:40 pm »
Някъде преди бях чела, че магията се свързва с Лилит (1-4 дом), моята е в 5-ти рак, скоро ми предстои възврат.
При едни изчисления по метода описан в една от книгите на Анажесида ми е излизало, че прихващам уроки и негативни въздействия. А и аз си го усещам, винаги е имало активност по Лилит :o

Склонни да правят магии според мен са водните зодии. За зодия рак имам впечатления

Имам луна в рак, у-л на 12 дом в съвпад с лилит, орб 01 гр.- знам, че съм медиум, имам опитности, но все още ритам срещу това. По-скоро не ми харесва, не е толкова вълнуващо, колкото изглежда. Сигурна съм, че НЕ Е ОТ СЕГА,    моралът  обаче е ЛИЧЕН избор, каквато и да е картата на натива.
Преди старателно да се затворя, са ме урочасвали, от пръв поглед знам кой какво ми мисли, одобрява ли ме; Чрез емпатия мога да кажа кой какво го боли. Ако някой има силно негативни мисли към мен като затворя очи, лицето му постоянно изплува. натоварващо си е, колко хора са наистина добронамерени? Къде да използвам този усет, нито съм лекар, нито психолог. Понякога не мога да изхвърля обрания боклук и страшно ми тежи. Имам нужда да отида на остров. :)
Вратата към отвъдното не ми е затворена

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #53 -: Юни 02, 2013, 05:19:35 pm »
Но колелото се върти и някой ден всичко се връща...

Ще ми се да вярвам, но все повече се убеждавам в това колко рядко се случва.

ПП. А аз бих го предупредила, за да й се натрие носа на тая.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #54 -: Юни 02, 2013, 06:23:08 pm »
Енигма, единственият начин, който съм намерила е като се затварям в себе си и не пускам никой вреден да влиза. Изключвам-нито виждам, нито чувам, все една няма никой около мен. Иначе човек може да полудее, заради свръх чувствителност.
Знаеш ли, май не може да се избяга, намират те в др. състояния на ума-на сън, в медитация, чрез видения...Май трябва да се намери начин да се внедрят, без това да представлява страдание. Аз загубих усещане за мое пространство и време, докато се занимавах да търся начина за бягство. И аз се затварям по човешки, но не е това...Друг път си мисля,че щом го има, има причина, дори да не я знаем.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #55 -: Юни 02, 2013, 07:22:24 pm »
Да ви кажа, най-много ме впечатли това с 18-те бремености, останалото някакси не ме покърти толкоз  ???
;D ;D

Папи, а аз се чудя що все са ти от интерес тия личности, имаш ли си отговор в твоята карта :)

Защото човешката психика ми е изключително интересна, включително и в нейните изкривявания

Papy

• Hero Member
« Отговор #56 -: Юни 02, 2013, 08:29:04 pm »

Преди старателно да се затворя, са ме урочасвали, от пръв поглед знам кой какво ми мисли, одобрява ли ме; Чрез емпатия мога да кажа кой какво го боли. Ако някой има силно негативни мисли към мен като затворя очи, лицето му постоянно изплува. натоварващо си е, колко хора са наистина добронамерени? Къде да използвам този усет, нито съм лекар, нито психолог. Понякога не мога да изхвърля обрания боклук и страшно ми тежи. Имам нужда да отида на остров. :)
Вратата към отвъдното не ми е затворена

мдаа - един средно статистически човек  ;)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #57 -: Октомври 19, 2013, 07:33:48 pm »
Satin ,върни се на публикация '62" от теб самата и си я повтаряй всеки ден .
Колкото по-малко четеш ,слушаш,попиваш чужди мисли ,без значение за какво иде реч,толкова по-малко ще ти минават такива помисли.Защо не си ползваш стопера по натал Слънце/Сатурн и Меркурий /Сатурн също имаше нали, по предназначение ?!?
Опитай се да не залиташ прекалено силно в рибешкото ,в следствие транзита на Нептун през 12-ти дом ,онова което мога да ти кажа като Рибка на Рибка е -"ДРЪЖ СИ ОЧИТЕ ВИНАГИ ОТВОРЕНИ!" ,в пряк ,и в преносен смисъл -поне доколкото можеш ,само така можеш да "излъжеш " Нептун .

"Много хора живеят с илюзията, че са се простили с илюзиите си."  поздрав 1! :88: ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Kaya

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #58 -: Октомври 19, 2013, 09:03:29 pm »
 che kakwo da ti podhwyrli po  lunno zatumnenie O:-)

Papy

• Hero Member
« Отговор #59 -: Октомври 20, 2013, 12:36:41 am »
Когато вътрешният синхрон е нарушен, човек започва да търси всякакви причини

При подобни подозрения е добре да постъпваме като в криминално разследване: възможност, мотив, 3-то го забравих (имаше ли?)