Някъде преди бях чела, че магията се свързва с Лилит (1-4 дом), моята е в 5-ти рак, скоро ми предстои възврат.
При едни изчисления по метода описан в една от книгите на Анажесида ми е излизало, че прихващам уроки и негативни въздействия. А и аз си го усещам, винаги е имало активност по Лилит
Склонни да правят магии според мен са водните зодии. За зодия рак имам впечатления
Имам луна в рак, у-л на 12 дом в съвпад с лилит, орб 01 гр.- знам, че съм медиум, имам опитности, но все още ритам срещу това. По-скоро не ми харесва, не е толкова вълнуващо, колкото изглежда. Сигурна съм, че НЕ Е ОТ СЕГА, моралът обаче е ЛИЧЕН избор, каквато и да е картата на натива.
Преди старателно да се затворя, са ме урочасвали, от пръв поглед знам кой какво ми мисли, одобрява ли ме; Чрез емпатия мога да кажа кой какво го боли. Ако някой има силно негативни мисли към мен като затворя очи, лицето му постоянно изплува. натоварващо си е, колко хора са наистина добронамерени? Къде да използвам този усет, нито съм лекар, нито психолог. Понякога не мога да изхвърля обрания боклук и страшно ми тежи. Имам нужда да отида на остров.
Вратата към отвъдното не ми е затворена