Енигма,тази тема като че ли е по-подходяща .Теорията за фрактала е частен случай на принципа на холограмата ми се струва,за съжаление нищо не отбирам от висша математика,но смятам да погледна .Фракталния принцип се разглежда доколкото забелязах само в посока строеж на материята,начин на структуриране,растеж на принципа на кристала .Но материята е и енергия-как се отразява фракталността на енергията-атомите на различните елементи не се ли образуват на този принцип в звездите?Как се отразява фракталността в различни мащаби на резонансното трептене на подходяща честота,което е интерес на астрологията .Принципно вибрацията не се предавала по вакуум-празно пространство,аз не вярвам-етерът не е празен,иначе нямаше да се предават електромагнитни вълни във вакуум,нямаше да има радиовръзка с космоса .За да има вълна нещо трябва да трепти ,както вълната във водата се пренася от трептенето на водните молекули .Има теория че се крие съществуването на ефира ,не всичко се публикува .Най-удобна за изследване на принципите на вибриране е музиката-това е вибрацията за която имаме най-добре развито сетиво и разбиране,най-подходяща за асоциативно разбиране .Всичко материално трепти-означава че фракталността на материята се следва от фракталност и на вибрацията .ние сме по следата на определен тон на определена планета примерно-Планетите ако са основната октава-модел,този модел се предава от ,,горе,, на долу,, по определени мащабни съотношения .Имам синтезатор-клавишите са подредени в групи по 8-октави /до-ре -ми....-до/Има едно периодизиране по честоти, а случайно сега правя връзка с периодичната таблиза на менделеев- и там има подредба по октави,елементите от всяка група са еквивалент на определен тон,но в различни октави :017: Е няма как да е случайно