Венера винаги може да покаже кое е по вкуса ни и кое не... Има периоди обаче, когато вкусът ни се променя-обърнали ли сте внимание в кои области, сфери най-силно се отразява тези промени, в изказа ли, в маниера, в себеизразяването, в любовните дела и със съответните планети ? Има ли връзка с ретро периодите на Венера, когато същата е активирана от външни планети, при ингрес по прогресия?
При мен Венера нали е свързана изцяло с 2-ри дом, като е У2 и се намира в него, така че предпочитанията ми са свързани с придобивките, не с вкуса ми като цяло- сега в лъв прави тригон с Юпитер и секстил с наталната Венера, купих си парфюм, козметика- неща, които не са ми от първа необходимост, защото на практика имам и парфюми, и шампоани, балсами, и т.н., но като мернах една специална оферта на AVOn не устоях да я подмина
Докато беше в дева купих топер на ТЕД- да поглезя гръбнака с малко мемори пух върху матрака :29:
В дългосрочен план - откакто пр. Венера е в стрелец се обличам спортно-елегантен стил, косата ми е като на хипарка, гримирам се само по официален повод, иначе в ежедневието само червилце, крем на лицето и парфюм зад ушите
Преди да влезе в стрелец, докато беше в скорпион, се обличах доста атрактивно и агресивно, сама си шиех тогава дрехите по последен писък на модата, за ужас на бабите по пейките :012: Прически, грим- всичко си беше в цветовата гама на скорпион, ароматите също.
Текущия съвпад на тр Венера и тр Марс , който е в знак лъв, по прогресия го имам от доста време ,но в знак стрелец, като добавим пр. Меркури в стрелец, а от половин година и пр. Слънце стрелец- става конюшня