При мен 11 дом е в Скорпион и Плутон е в 10. Мечтите ми винаги са били свързани с това да съм авторитет, да имам обществено влияние, да създам нещо свое - идея, печеливша компания, произведение на изкуството. Авторитета си го нося заради Сатурн на асц. Другото не ми се е случило или поне не в мащабите, в които си представям.
Тези мечти обаче не са цели. Те са малко отвеяни, без план за реализация. Нямам страст да ги гоня.
Опитвам се да си открия мечта, за която трескаво да работя, но не мога. Така се чувствам безцелна и не ми е хубаво, защото се чувствам жива като имам цел. Най-лесно е да се хвана за работата, но първо трябва да открия какво бих вършила с хъс.
А оставането без мечти при мен го регистрирам по транзита на Нептун през Слънцето. И цели, и идеи, и его...всичко замина. Сега трябва да търся мечтите на новото ми аз
Въпреки зле поставения ми 11 дом често се случва да получа онова, което ми се иска. Е, не съм от хората, на които им падат големи шансове от небето, но все пак...Според мен това се дължи на Марс на асц, който е старият У11 и на това, че другият съуправител на дома, който обхваща и малко от Стрелец, е Юпитер - на К4. Имам и прословутият тригон на архитекта - и то между ъглови Сатурн и Юпитер. По-скоро срещам подкрепа за усилията си, понякога и точните хора. Обаче даром и хоп...не, не ми се е случвало.
Но е вярно, че хора с лични планети в 11 дом по-често срещат щастливи случайности. Без да ги търсят, без да ги гонят - обстоятелствата ги намират.