Марс на МС говори за
работа, по-скоро уморителен труд, изнервена ситуация на раб. място.
Да, точно такава е длъжността. И колективите им са такива, натоварващи.
Предварително съм наясно, че ще е лудница. Не е заспала работа на бюро, колкото да отбиваш номера.
Все пак ще се разходя от любопитство. Единствено рязко влошаване на времето и на пътната обстановка би ме спряло, ако тръгне снежна виелица.
---
Обратна връзка:
Интервюто няма да се състои, обадих се да откажа. Бях с намерение да се разходя, нагласих будилника, но времето и пътната обстановка рязко се влошиха, навън е снежна виелица. Не мога да пътувам с 4 автобуса 30 км натам и 30 км на връщане, няма и редовен транспорт до мястото. Сериозно рискувам на връщане да остана сама на извънградска спирка, където нищо не минава.
Извиних се на интервюиращата, обясних ситуацията. Много самонадеяно реагира, понеже тя пътувала кола, не с градския транспорт цялото това разстояние. Дори не ми предложи да се насрочи срещата за друг път. Много са ми смешни тия оядени 25-годишни пикли на средни мениджърски позиции. Когато извърви моя житейски път и ми догони акъла, ще ми прави такива изказвания. Много голямо его усетих насреща. Ами така е – като не обявяват поне ориентировъчно ниво на заплата, човек не знае за какво се бори и само напразно ни разкарват.