Богата фирма,а бедно положение?
Искам превод.
Опитай се да проследиш логиката на объркания близнашки мозък, както казваш.
Та, понеже ти спомена за съмненията ти дали е читава фирмата, отношенията между твоите пари и тези на фирмата-нали за заплата ще работиш, та У на техните пари стои заключен в твоя 6 дом-там е зависимост, "робски труд", слугинаж от твоя страна, или заплащането няма да е обещаното, или ще се бави и ще спестят някоя и друга твоя заплата. Учудва ли те, не може да не си чувал, че това се случва.
На това отгоре и Управителят на твоите пари среща напрежение с техните пари, затова така изтълкувах, аспектът е апликиращ, това предстои, ако приемеш.
И вземи се научи да не ми говориш заповедно, не- искам, ами- моля, има едни неслучайно наречени вълшебни думи, но те не са -"искам", нито пък-"веднага", капиши?
" Богата фирма, бедно положение" е израз, идиом, за нещо което изглежда уж така , а в действителност е друго, или има неистина, предстаявт се, имиджът им е на много нещо си, а като влезеш вътре виждаш, че не е вярно.
И съвсем не на последно място, знам че си потаен, както и всички сме в някакъв аспект, но за да работи и за теб астрологията трябва инфо, ов-това е "обратна връзка", да спделиш какво се е случило по този казус. Коректно е, нали, да отгтовориш?
Питаха те работиш ли в момента, защото тогава ще гледаме не 10 доми 6 дом , а 11. Обаче ти ИСКАШ и ВЕДНАГА, няма ов.
Извинявам се, върнах скрола и видях, че не работиш, признал си без бой.Ама пак ми се иска да те набия, лошо, наближават мръсните дни по нашия календар, тъмното ме изпитва. :d030: