Драки, благодаря за коментара!
Наясно съм, че често го има този стремеж - новият кадър, колкото и добре да се справя, и да се старае, то задължително да бъде премачкан от тежестта на дългогодишните служители.
За мен това е много идиотско и не говоря за някой арогантен, млад човек, който постоянно се надува или прави на многознайко. А за съвсем нормално и осъзнато, и отговорно поведение. Не го разбирам - какво пречи една добра дума, една похвала - нищо не струва, а би дала много! Най-вече мотивация, а без нея за каква работа може да става въпрос изобщо?! Какво е това пестене на думи, а увеличаване на грубото и просташко критикуване, и т.н.?!
Екипът може да изхвърля и да не толерира непригодните (в случай за моята ситуация), но от друга страна е известен и принципът на Парето, а в него се казва, че само 20% от служителите вършат 80% от работата. Аз за няма и 3 месеца съм свършила толкова работа, колкото може би всички заедно за за това време.
Все ми е едно дали ще се засегнат старите или не - техен проблем. Тръгнах с добро, като не се получи, бях достатъчно търпелива. В крайна сметка и те имат усти, но и аз имам - както могат да говорят те, и аз мога. А не подозират колко много неща знам за тях от децата и родителите...
Сатурн ми управлява 11 дом. Нептун е на К11.
И на пръв поглед Сатурн ми прави единствената опозиция в хороскопа с Хирон (на IC).
А в момента тр. Сатурн ми гази из 9-ти дом и предстои до месеци да пресече МС, след което да съвпадне със себе си в 10ти дом.
Благодаря ти,
Корея! Успех и на теб