Делфин, моето предположение по картата не беше добро, но се надявах да се дължи на повърхностното ми разбиране на хорарите.
Акрукс, благодаря за отговора. За Бюрото по труда не знам дали има права, ще й кажа да си провери. По-скоро спомена, че мисли за чужбина да потърси работа, през агенция или по друг начин, предвид по-ниската безработица там и по-високия стандарт на живот.
Лили, благодаря за коментара. Относно питането ти към мен, защо си се чудила дълго, питай смело каквото те интересува. :08: Имам доста контакти, а и нови такива в последно време - смяна на приятелските компании, покрай любовта ми, във връзка с хобитата ми и т.н. Така като се заговорим с някои хора, предвид това, че съм контактна и лесно говоря с непознати, става въпрос и за интересите ми към астрологията. Случва се най-редовно да спорят с мен за предиктивните възможности на астрологията. И стигаме до хорарните въпроси, съответно пожелават да попитат нещо, но не и да се регистрират във форума с цел публикуване на 1 въпрос и изчезване. Мястото аз трия, тъй като аз строя картите и това ми е стил на правене на картите.
Ти какво имаш предвид под "задна мисъл"? И през ум нямаше да ми мине, че може да имаш задна мисъл при такова питане, бих го определила като елементарно любопитство. Сега като се замисля, в някакъв форум бях чела, че някой си пускал хорарни въпроси и имал клиенти, на които продава отговорите! :043: Не знам дали това беше написано за сериозно. Аз съм си плащала за хорарни въпроси преди време на астролози, които се занимават професионално с това и отговорите, които съм получавала са били от порядъка на 2-3 страници. Не знам дали някой наистина би се съгласил да плаща за едно да/не и евентуално 1-2 реда покрай тях, аз поне не бих била такъв "шаран". Но може би имаш предвид друго под "задна мисъл"?