Момичета мисля да подам документи в старата си работа. Дали ще ме вземат.
Тук малко се затруднявам да преценя по кой дом да гледам старата ти работа. Но МС тъкмо е сменило знак, та мисля да подходя малко по–нестандартно в тълкуването. Въпросът е зададен в час на Марс, който е в есенциално слаба позиция, а последният аспект на Луната е квадратура с Марс. Вероятно не се чувстваш добре на сегашната ти работа и условията не та устройват, нещо те е провокирало да зададеш този въпрос и да се замислиш за друга възможост.
Сегашната ти работа е представена от Мерукрий в ретро сянка, перигринест, без достойнства, вече забавя хода си. Имаш усещане, че буксуваш ли? Освен това Меркурий представя и теб, тъй като управлява Асцендента. Един от твоите мотиви може да бъде свързан и с търсене на работа, която повече да импонира на твоята специалност/образование.
Относно връщането на стара работа – пробвай, ако има кой да ти съдейства за това. Може и да изкараш някаква доза късмет, но като цяло Луната в хорара не показва перспектива за развитие. Нещата могат да буксуват и там. Имаш нужда от промяна, но на този етап има някакви възпиращи фактори. В този хорар не виждам указания за перспективност.