Въпросът ми е "Х. ще ме вземе ли на работа при него?" , като се предполага зимния сезон, а работата е в чужбина.
Според мен да, ще започнеш работа, но финансово може да си разочарована и да получиш по-малко от очакваното/обещаното
У8 /който не е особено силен/ ще направи квадрат към У1, това ми засили съмненията, че ще има проблеми покрай финансите /освен квадрата с Юпитер/, също неговия управител сменя знак и отива в Близнаци, дано греша, ама нещо ще се опитва да те мотае в последствие, но си в изгодна позиция да си отстояваш правата
Аз съм на мнението на Сатин.Парите на Х,Меркурий в сходящ квадрат с твоите управители.Скоро ще получиш пари от нещо.Може и друго,юпитер у2,у5 домове при теб сходящ секстил Марс.
ОВ - на работа съм от месец при Х. , но не съм на постоянна работа, нито на сезонна с договор на заплата с осигуровки, а на почасова- чистя един стриптийз бар и един снек-бар на повикване, когато са мръсни, също така в снек-бара ме викат да мия чиниите когато има повече клиенти по обяд и сервитьорките не смогват да зареждат миялната машина. Марс У1, У6 в съвпад с Плутон (нали се сещате, че чистенето включва и тоалетните на заведенията) Без език толкова (Луната У9 в сходящ квадрат Слънце У10 в 6д.) Парите не са това, което очаквах- първоначалната уговорка беше всеки ден да чистя бара за 15€ и един друг по-голям бар (дискотека) за 35€. Впоследствие за дискотеката неговия съдружник е договорил една местна, която има фирма за почистване и професионална машина, а аз си останах с голото обещание. Така че, парите не са очакваните, но поне съм с внука си, на топло, нахранена и ме возят до работа с последен модел Порше :012: (Опитвам се да запазя добро настроение и да се усмихвам, пък зъбите ще са някой друг сезон) В картата са изписани и проблемите (прецакването ми чрез превода), от страна на детето ми по 7д. - Луната в сходящ квадрат с Венера У7, 12 в 7д. Чувала съм я какво му говори насаме в спалнята за мен на английски, както и какво той казва, а какво тя ми предава. Завидя ми още есента, че съм щяла да вземам 60€ на ден, а тя когато е работила за него е била на 50€, промърмори го по телефона на няколко пъти. Както е казано, макар на майтап, хората се делят на две категории- добри и скорпиони.