Сафо, arkruks я беше качила, но сега я е изтрила. Може ли стъпките в Astro, за да я направя правилно и да я кача. Благодаря предварително за помощта!
нали писа, че картата е качена, тогава изтрих моя коментар
картата беше за времето, когато си писала тук за пръв път, а реда на построяването вече ти го написаха- Free Horoscopes -> Extended Chart selection -> Add a new person/създаваш нова карта -> Options for zodiac and houses и на House System избираш Placidus -> Additional objects добавяш Pars Fortunae и си готова
хорарен въпрос- трябва да е така формулиран, че да може да се отговори с Да или с Не
"МОЛЯ помогнете с някаква прогноза кога ще си намеря работа" не е въпрос, на който да се отговори Да или Не, това е запитване, на което отговор може да се даде с други прогностики
И не на последно място "дай сега и прогноза :29:" може да ми напишеш, ако си ми превела пари по банковата сметка, т.е. си ми клиент и ща, не ща, ще преглътна това отношение. Тук не си клиент, а съфорумка, а във форума може да потърсиш съдействие, чуждо мнение по даден въпрос, като полагаш старание да проявиш разбиране, както към отговорите, така и към възможностите на другите да ти отговарят.
Под възможности имам предвид фактора време.Това не съм аз, нито пък правя реклама на астролога, която не познавам, а го показвам за справка, колко струва подобен труд- за отговор на конкретен въпрос 100лв.
http://astrolive.info/paid-forecasts/Поне едно уважение може да има тук към хората, които отделят време за другите даром.