Привет, мисля че този хорар успявам да си го разчета, но не съм на 100% сигурна в уменията си
А и е възможно да съм пристрастна, понеже много искам отговора да ми хареса
Въпросът съм задала аз и се отнася за мен: "Х цени ли ме като служител на компанията"? Въпросният Х е собственикът на фирмата, в която работя и е назован по име.
Въпросът живо ме интересува, защото не бих мирясала на място, където не съм наистина ценена. Понякога получавам смесени сигнали от Х и се питам какво му е мнението, отношението към мен като служител.
Та, затова общо взето исках да знам дали наистина ме смята за ценен кадър или просто ме държи, защото няма друг подходящ човек в момента примерно - това го казвам, за да разбирате идеята ми за този хорар.
Моля за коментар и изобщо, всичко, което може да видите от картата - със сигурност ще е повече от мен
И ще ми помогне да си изясня сама за себе си много неща.
Ех, пак забравих предварително да напиша моето мнение, затова редактирам сега.
Аз, представена от Слънце в Рак в 11 дом - мисля, че ме описва добре като роля на работа - трябва да подсигуря и да се "грижа" чуждата работа да е свършена както трябва, всеки да си е свършил работата и трябва да го правя като подсигуря, че всички ме виждат като техен съюзник/приятел, а не враг
Съответно Слънцето е във 2-ри дом на шефа ми. Това тук го тълкувам като "Да" - цени ме. Нали по втори дом са нещата, които ценим (ако не бъркам). Или най-малкото счита, че и аз допринасям за бизнеса.
Шефа ми го гледам по 10-ти дом - Венера в Рак, отново в мой 11 дом/негов 2 - може би мога да виждам в негово лице "съюзник", който е зад гърба ми да прокарвам идеите и целите си свързани с работата? Венера в негов 2 дом - ангажиран си е с финансовото благосъстояние на фирмата.
И общо взето дотук стигам. Всичко останало, което виждам по картата е базирано само на лаишки предположения. Интересно ми е какво означава в рамките на хорара големият воден тригон между Венера, Нептун и Луната.