Здравейте, имам проблеми с намирането на работа. Завърших спец."Право", тъй като съм от семейство на юристи. След като завърших три години безуспешно търсих работа по специалността и не само, пускала съм CV и за други длъжности, след като видях, че не си намирам работа по специалността се пробвах и в други сфери, също безуспешно. След три години на неуспешни опити най-накрая си намерих юридическа работа. Работих няколко дни и внезапно работодателят ми почина при което останах отново без работа тъй като фирмата беше ЕТ. От бюрото по труда ми намериха юридическа работа в едно министерство, там работих няколко месеца при което се смени министъра на това министерство и той изгони мен и още няколко души от отдела и си назначи негови хора. След това си намерих юридическа работа в една фирма,но там бях на срочен договор, след като ми изтече срока на договора който беше за 2 години, шефа отказа да ми го продължи. През това време забременях и в момента съм по майчинство. След като се върна от майчинството отново ще съм на борсата.Въпроса ми е защо така при мен не се получават нещата в работата, някакви насоки да сменя ли сферата и т.н.
Преди години ходих на астролог и тя каза, че въобще не съм за юридическата сфера, след това в хода на разговора като стана ясно, че съм от семейство на юристи каза, че не случайно душата ми се е избрала такова семейство и трябва с това да се занимавам. Каза също , че при сътурнов възврат към 29-30 години трябва да се оправят нещата кариерно. Да, но аз преди няколко години прехвърлих 30-те и оправия все още няма.
Моля, за някакви кариерни насоки или поне инфо.защо при мен така боксуват нещата и как да ги оправя. Ако се чудите защо не съм ползвала връзки, опитвала съм чрез познати, но или обещават или казват, че не ме познават мен и начина ми на работа и не искат да "рискуват". Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете. Прилагам натална карта .