Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 687310 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 148
Re: Хорари за работа
« Отговор #2670 -: Март 18, 2026, 11:45:19 am »
Здравейте. Получих информация за фирма в която наемат работници. Ново е за мен, нова сфера и ако трябва да съм честна, ме е стрх да пробвам. Меркурий е ретрограден, патила съм с започване на ретро Меркурий, то не се знае дали ще ме вземат. Въпроса ми е ще ме вземат ли на работа?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6602
« Отговор #2671 -: Март 18, 2026, 12:19:15 pm »
Благодаря ви много и на двете! :-* Дано да сте прави, че в днешно време без работа няма как.
Под началника имах предвид прекия ми ръководител, все е недоволен, защото се случва да правя грешки, а не директора, с който сме бивши съученици.
Това, че асцендента е ранен, а хорара новолунен, какво показва?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8231
« Отговор #2672 -: Март 18, 2026, 06:21:28 pm »
Веско,хорара не е новолунен,Луната е намаляваща и не е в съединение със Слънцето.
Това,че асц.е ранен ,в 0*,означава,че преди да направиш картата,си бил или на телефона,или си пътувал,общувал..идва от близнаци....и си се настанил удобно в бащиния дом(у дома),в кухнята и т.н..Рак е кардинален,женски знак,студен и воден.АСц описва питащия ,неговото състояние ,вид ,тяло в момента на задаване на въпроса.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6602
« Отговор #2673 -: Март 18, 2026, 07:53:51 pm »
Бях на работа и малко преди това началникът ми се беше карал. Това ме подтикна да задам въпроса. Бях в движение, но погледнах часа.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2178
« Отговор #2674 -: Март 22, 2026, 05:45:45 pm »
С оглед на това , което споделих в темата за лунациите, искам да задам въпрос и тук.
Накратко, тази година работя с два класа в група и съм ОК с децата и колегите класни на класовете.
Понеже предстои пенсиониране на колежка и поради малък бюджет, няма да се вземе друг колега, за следващата учебна година оставаме две следобед  аз на същата група и колежка на другата, също от два класа.
В последно време подочувам за вътрешни размествания и идеи аз да поема другата група, която е по- трудна и колежката не би се справила и с това би ангажирала и класните да остават и да ѝ помагат/ а на тях не им се ще, защото няма да е платено/.
Въпросната колежка е с ТЕЛК, постоянно закъснява, половината ѝ работно време минава в безкрайни телефонни разговори и постоянно е в конфликт с деца и родители. Затова аз се явявам много  удобна в случая.
Не е изключено и понеже много се обаждам напоследък/ с право, повярвайте ми/, шефът да реши да остави пенсионираната, а мен да съкрати.
Въпросът ми- Ще стана ли на същата позиция през септември?
Гледайки картата, ми се струва, че ще успея да си остана в моята група, макар това да е свързано с разваляне на отношенията с колеги.
« Последна редакция: Март 23, 2026, 01:13:57 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14214
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2675 -: Март 22, 2026, 07:26:14 pm »
Понеже предстои пенсиониране на колежка и поради малък бюджет, няма да се вземе друг колега, за следващата учебна година оставаме две следобед  аз на същата група и колежка на другата, също от два класа.

Въпросът ми- Ще остана ли на същата позиция през септември?
Гледайки картата, ми се струва, че ще успея да си остана в моята група, макар това да е свързано с разваляне на отношенията с колеги.
Луната вече е извършила хармоничен аспект с Меркурий У1, У10 в 6д., както и с възходящия възел там, остава последен аспект, съвпад с Уран У6 в 9д., който описва крайното развитие на въпроси, свързани с 6д – работа и ежедневие. В крайна сметка въпросът ще приключи неочаквано добре за тебе, Меркурий е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У7 в 10д и ще си в добри отношения с партньори и колеги.
п.с. В училището на внука, занималнята следобед я води учителка, която се пенсионира същото лято, когато той започна 1-ви клас, така че е възможно колежката ти като излезе в пенсия да остане да си води другата група и финансово ще е изгодно на училището.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8231
« Отговор #2676 -: Март 23, 2026, 07:24:44 am »
Корея,подвижни знаци на главните оси,ти си представена от Меркурий в 6ти дом.Меркурий е сх.аспект с Юпитер в 10д,но Марс "пречи".Мисля,че ще има разместване,преподписване на договор .

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2178
« Отговор #2677 -: Март 23, 2026, 10:22:00 pm »
Благодаря и на двете, силно се надявам да си остана на същото място и следващата учебна година.
Ако не забравя, ще дам обратна връзка тогава.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...