Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 705276 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 156
Re: Хорари за работа
« Отговор #2670 -: Март 18, 2026, 11:45:19 am »
Здравейте. Получих информация за фирма в която наемат работници. Ново е за мен, нова сфера и ако трябва да съм честна, ме е стрх да пробвам. Меркурий е ретрограден, патила съм с започване на ретро Меркурий, то не се знае дали ще ме вземат. Въпроса ми е ще ме вземат ли на работа?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6606
« Отговор #2671 -: Март 18, 2026, 12:19:15 pm »
Благодаря ви много и на двете! :-* Дано да сте прави, че в днешно време без работа няма как.
Под началника имах предвид прекия ми ръководител, все е недоволен, защото се случва да правя грешки, а не директора, с който сме бивши съученици.
Това, че асцендента е ранен, а хорара новолунен, какво показва?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8297
« Отговор #2672 -: Март 18, 2026, 06:21:28 pm »
Веско,хорара не е новолунен,Луната е намаляваща и не е в съединение със Слънцето.
Това,че асц.е ранен ,в 0*,означава,че преди да направиш картата,си бил или на телефона,или си пътувал,общувал..идва от близнаци....и си се настанил удобно в бащиния дом(у дома),в кухнята и т.н..Рак е кардинален,женски знак,студен и воден.АСц описва питащия ,неговото състояние ,вид ,тяло в момента на задаване на въпроса.

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6606
« Отговор #2673 -: Март 18, 2026, 07:53:51 pm »
Бях на работа и малко преди това началникът ми се беше карал. Това ме подтикна да задам въпроса. Бях в движение, но погледнах часа.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2179
« Отговор #2674 -: Март 22, 2026, 05:45:45 pm »
С оглед на това , което споделих в темата за лунациите, искам да задам въпрос и тук.
Накратко, тази година работя с два класа в група и съм ОК с децата и колегите класни на класовете.
Понеже предстои пенсиониране на колежка и поради малък бюджет, няма да се вземе друг колега, за следващата учебна година оставаме две следобед  аз на същата група и колежка на другата, също от два класа.
В последно време подочувам за вътрешни размествания и идеи аз да поема другата група, която е по- трудна и колежката не би се справила и с това би ангажирала и класните да остават и да ѝ помагат/ а на тях не им се ще, защото няма да е платено/.
Въпросната колежка е с ТЕЛК, постоянно закъснява, половината ѝ работно време минава в безкрайни телефонни разговори и постоянно е в конфликт с деца и родители. Затова аз се явявам много  удобна в случая.
Не е изключено и понеже много се обаждам напоследък/ с право, повярвайте ми/, шефът да реши да остави пенсионираната, а мен да съкрати.
Въпросът ми- Ще стана ли на същата позиция през септември?
Гледайки картата, ми се струва, че ще успея да си остана в моята група, макар това да е свързано с разваляне на отношенията с колеги.
« Последна редакция: Март 23, 2026, 01:13:57 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14282
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2675 -: Март 22, 2026, 07:26:14 pm »
Понеже предстои пенсиониране на колежка и поради малък бюджет, няма да се вземе друг колега, за следващата учебна година оставаме две следобед  аз на същата група и колежка на другата, също от два класа.

Въпросът ми- Ще остана ли на същата позиция през септември?
Гледайки картата, ми се струва, че ще успея да си остана в моята група, макар това да е свързано с разваляне на отношенията с колеги.
Луната вече е извършила хармоничен аспект с Меркурий У1, У10 в 6д., както и с възходящия възел там, остава последен аспект, съвпад с Уран У6 в 9д., който описва крайното развитие на въпроси, свързани с 6д – работа и ежедневие. В крайна сметка въпросът ще приключи неочаквано добре за тебе, Меркурий е в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У7 в 10д и ще си в добри отношения с партньори и колеги.
п.с. В училището на внука, занималнята следобед я води учителка, която се пенсионира същото лято, когато той започна 1-ви клас, така че е възможно колежката ти като излезе в пенсия да остане да си води другата група и финансово ще е изгодно на училището.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2676 -: Март 23, 2026, 07:24:44 am »
Корея,подвижни знаци на главните оси,ти си представена от Меркурий в 6ти дом.Меркурий е сх.аспект с Юпитер в 10д,но Марс "пречи".Мисля,че ще има разместване,преподписване на договор .

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2179
« Отговор #2677 -: Март 23, 2026, 10:22:00 pm »
Благодаря и на двете, силно се надявам да си остана на същото място и следващата учебна година.
Ако не забравя, ще дам обратна връзка тогава.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12987
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2678 -: Март 26, 2026, 10:42:23 am »
Корея, подвижните оси не дават стабилност. Меркурий е слабо поставен и е сигнификатор и на теб, и на сегашната ти позиция, тъкмо е тръгнал напред, но не е изгрял- в процес на изчакване си защото все още няма ясна позиция за посочената позиция. Но, Луната е във фиксиран знак и в рамките на знака не прави аспекти. Няма промяна . Първият й аспект е със Слънце, Меркурий е със силен диспозитор, което обещава добър резултат.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1473
« Отговор #2679 -: Април 10, 2026, 02:22:27 pm »
Здравейте, днес бях на интервю след преминат конкурс. Интервюто мина много добре , но не е гаранция че ще ми предложат , имат огромен брой кандидати. Първия хорар е когато зададох въпроса , няколко минути след като приключи а втория е началото на интервюто. Луната управител 1 ви прави последен аспект тригон към Уран и в двата чарта.

greg07

• Hero Member
« Отговор #2680 -: Април 10, 2026, 02:23:25 pm »
Ето го и започването на интервюто

akruks

• Hero Member
« Отговор #2681 -: Април 11, 2026, 01:21:15 pm »
Здравейте, днес бях на интервю след преминат конкурс. Интервюто мина много добре , но не е гаранция че ще ми предложат , имат огромен брой кандидати. Първия хорар е когато зададох въпроса , няколко минути след като приключи а втория е началото на интервюто. Луната управител 1 ви прави последен аспект тригон към Уран и в двата чарта.
А какъв е въпросът?  Уран управлява 9д., койт показва крайно развтие на въпроси по 6д. (работа, служене), напълно възможно е да те те вземат в екипа си, в посочената фирма. 

greg07

• Hero Member
« Отговор #2682 -: Април 12, 2026, 04:45:46 pm »
Благодаря ти Акрукс. Въпроса е дали ще получа работата. Хорара за началото на Интервюто ли се гледа или когато съм задал въпроса? Финален развой идва от крайния аспект на луната преди излизане от знака нали?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2683 -: Април 12, 2026, 07:32:30 pm »
Благодаря ти Акрукс. Въпроса е дали ще получа работата. Хорара за началото на Интервюто ли се гледа или когато съм задал въпроса? Финален развой идва от крайния аспект на луната преди излизане от знака нали?
Отговорът ми е по хорара, когато е зададен въпроса, картата за началото на интервюто е събитийна. Крайното развитие, как ще приключи въпросът се показва от последен аспект на Луната, но също така от аспекти на основните сигнификатори и Луната с у-ля и куспидата на производен 4-ти дом от дома, описващ въпроса.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #2684 -: Април 13, 2026, 08:12:48 pm »
Не ,няма да получиш работата.К10 е Риби,а Луната упр.на 1ви е опозиция с Юпитер.
Сатурн е упр.на 9ти дом,а Слънце на 3ти(изпити,интервюта.Луната има напрегнат аспект със Слънце и то разходящ,а със Сатурн няма аспект,освен,че е в негов знак-приели са те на интервю.
Луната в 7ми може да е активна,но е заточена.