Тази карта излиза най-вече в тегления на други хора, но когато аз тегля за тях от разстояние по тяхна молба. Затова сега мисля да спра, смятам, че влияя. Аз не тегля много за себе си, защото нямам какво да питам. Първият път като я изтеглих, беше онлайн, пуснах тука комбинацията, май е на предната страница. Беше последна карта като резултат от непослушан съвет. Съветът беше два меча. Тогава като изтеглих, интелектуално разбрах смисъла на картите, но май сега осъзнавам какво иде да каже. А може и да не осъзнавам. Мисля, че аз напирам десетте меча, защото се опитвам да спра да мисля за един човек, да си зачеркна чувствата, и съм много упорита. Мислите и чувставата ми са като развълнувано море, не бурно, но неспокойно и не съм способна да ги успокоя. Все едно някакъв блокаж в сърдечната и в слънчевата чакри. Вътре в себе си усещам, че трябва да се успокоя, двата меча демек, усещам, че ситуацията сама ще се разреши. Винаги съм го усещала пова, че нещата сами ще си дойдат на мястото, но понеже минава време и това ме тормози. Но този поток все едно е по-силен от мен, не го драматизирам излишно, и май се опитвам да го пресека като спра да мисля за тоя човек, а то май така го захранвам. Трябва да се отпусна по някакъв начин. Даже правих техника за енергийно прекъсване с него.