Витхце, добро утро. :58: За мен е прекрасно. Поетично ми е от няколко дена. А днес почерпих утрото си и с кафенце, което толкова бленувах. Какво му трябва на човек - малко кафе и усмивки. :08: :58:
Голямо таро ти изтеглих - партньорска подредба. Много интересно се получи.
Шестица мечове Рицар мечове Глупакът Тройка жезли Ти си представена от Шестица мечове. Много вода - много чувства. Трябва да забравиш за миналото, тръгнала си по нов път. Но ще преминеш през всичките си чувства, за да намериш посоката. Нещо се е зародило, жената държи детенце. И го пазиш, може би прекалено силно се вкопчваш там. Опитваш се да го съхраниш от бурите. Предстои ти пътуване към себе си - ще е чувствено, емоционално, много палитри сетивност. Може да с налага да забравиш за миналите подходи в любовта, това е ново пътешествие. И в отношенията си там прояви нов подход, нека миналото си остане зад гърба ти.
Той е представен от този шеметен Рицар мечове - луда глава, по някакъв начин се бори с нещата, които смята за неправилни. Може лесно да се въвлича в някакви каузи, ако му се струват достойни и справедливи. Да няма професия или дейност, която е свързана с борба срещу нещо нередно? Обича да довършва започнатото, може по-често да е в опозиция на другите, но е така от убежденията си. Да няма някоя планета в Телец? Може да се опита да премахе от теб лошото. Виж на какъв поход срещу ламята е тръгнал този рицар.
Отношенията ви в момента са представени от Глупакът - все още в началото, необременени от лошото, има една наивност и радост от срещите. Забавлявате се на всичко, което ви се предостави като емоция. Но и малко не следите за камъчетата, които могат да ви спънат. Отидете на концерт, послушайте музика, радвайте се на новото начало. Дори и наивно, няма тежест между вас.
Отношенията ви като развитие са представени от Тройка жезли - огън и жупел, но и нови възможности, съвместно пътуване, нови хоризонти. Пред вас пътуване в открито море - пътуване в емоции. Пред вас възможности много, ще чакате резултатите от тях. Все още в началото на своето пътешествие, когато всичко изглежда розово и възможно. Но плуването в открито море може да е съчетано с някоя друга буря. Това да не те плаши. За мен е хубава карта, нещо се е зародило и сега ще дава своите плодове.
Не се вкопчвай прекомерно в рационалното - око да види, ръка да пипне. Понякога любовта не изисква рационални доказателства. :38: Може тази връзка да бъде сигурна и нкак да се отдадете на тази сигурност. По различни причини - удобство, пуснати по течението.
Според мен този мъж тепърва започва да мисли. Очаква го някаква промяна. :38: Силата е в него.