Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1170042 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4710 -: Юли 03, 2023, 09:27:27 pm »
Весо, вярваш ли наистина на тези карти?
Какво ще се промени, ако знаеш, че е жив? Очевидно той не иска да се връща към корените си.
Аз мисля, че дълбоко в себе си знаеш истината , на подсъзнателно нощиво, просто отказваш да я приемеш.
Ти най- добре знаеш какъв в бил, какво са отношенията ви и дали ако е жив , би се върнал обратно .
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6557
« Отговор #4711 -: Юли 05, 2023, 06:39:10 am »
Точно защото го познавам, си мисля, че най-вероятно още тогава по някакъв начин си е сложил край на живота така че никой да не намери нещо. Нали във форума Синухе казваше, че отдавна не е жив. А в следващия Солар имам Плутон в трети соларен дом, а Сатурн в четвърти, и най-вероятно това показва.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1301
« Отговор #4712 -: Юли 05, 2023, 09:53:42 am »
Без изтеглени карти Таро и без да твърдя жив ли е или не е, те уверявам, че "никой" не се самоубива по начин, че да не бъде намерен. И изобщо, в динамиката на кое да е самоубийство, са заложени множество "стихии", които търсят светлина, излизане на открито, показност, а не по-дълбоко заравяне.
Мисля, че независимо от казуса на брат ти, той със сигурност не се е самоубил.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #4713 -: Юли 05, 2023, 09:59:58 pm »
Ами ако не се е самоубил, тогава сигурно някой друг го е ликвидирал, други разумни обяснения не намирам.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2141
« Отговор #4714 -: Юли 05, 2023, 11:03:54 pm »
Това, дето се случва в солара догодина, каква връзка има със самоубийство преди години?
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Люба

• Hero Member
« Отговор #4715 -: Юли 06, 2023, 04:10:44 am »
Съгласна съм с мнението на вечната ти любов, че дълбоко в себе си ти знаеш отговора и често го прозираш, вероятно.
Ако върнеш лентата преди изчезването, какво беше настроението, грижите, проблемите, разговорите. Имаше ли брат ти контакти с по-особени хора и от какъв порядък. Какво понякога изръсваше майка ти в разговор, тя как действително чувстваше ситуацията.
Ти така и не каза какво е становището на полицията по случая, докъде вдигнахте врява, колко често, на какво ниво беше обявен и е обявен и в момента за издирване. Много е трудно някой да изчезне безследно за дълъг период, освен ако друг силен добре не го е скрил и не продължава да го крие.
Това не са въпроси за форума, а за душата.
Но за редовния ти въпрос, ти чувстваш и усещаш истината.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #4716 -: Юли 06, 2023, 06:35:19 am »
Това, дето се случва в солара догодина, каква връзка има със самоубийство преди години?
Само предполагам, че може нещо официално да се разбере за него. Иначе мнението на полицията е, че брат ми сякаш се е изпарил, защото няма абсолютно никакви следи, и според тях ако е жив, по-скоро някой друг е замесен, защото той не би могъл да се справя сам. А Преди да изчезне, майка ми казваше, че я е заплашвал, че ще иде някъде, където никой няма да го намери, а други път е казвал, че иска да умре.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #4717 -: Юли 06, 2023, 11:56:10 am »
Веско,много е тежко и трудно,човек да е в неведение,да търси отговори и да не намира.
Ако искаш постави натална карта на брат ти,вероятно знаеш кога е роден,колко минути преди ,или след теб.Ако някой се самоубива,вероятно е отразено в натала.
Доколкото помня,ти си асц водолей,а Сатурн е в 8ми дом(скорпион),което е предпоставка.Вие сте близнаци.така,че.Може да качиш карта с дирекции/прогресии/натал към момента на изчезване.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #4718 -: Юли 06, 2023, 07:11:16 pm »
И аз да попитам картите. Жив ли е моят котарак Тошко? И ако е жив, къде е? Ще го намеря ли?  :'(

Писах на една тароложка и каза ,че картите не били ясновидство. Ок, аз не търся гледачка. Как преди години една тароложка позна, че е жив и ще го намеря и даже мястото позна. Не знам къде е тази жена сега и дори как се казва, заведе ме майка ми тогава, а аз не говоря с нея. Но и тя няма да знае според мен, затова и не съм я потърсила.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

Veselin

• Hero Member
« Отговор #4719 -: Юли 09, 2023, 07:49:12 am »
Веско,много е тежко и трудно,човек да е в неведение,да търси отговори и да не намира.
Ако искаш постави натална карта на брат ти,вероятно знаеш кога е роден,колко минути преди ,или след теб.Ако някой се самоубива,вероятно е отразено в натала.
Доколкото помня,ти си асц водолей,а Сатурн е в 8ми дом(скорпион),което е предпоставка.Вие сте близнаци.така,че.Може да качиш карта с дирекции/прогресии/натал към момента на изчезване.
За съжаление не знам точни часове на раждане и няма как да разбера, понеже когато сме се раждали, в онези години не са записвали часовете. А без точни часове най-вероятно и адекватна прогноза не може да се направи.

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #4720 -: Юли 09, 2023, 08:42:14 pm »
В рамките на 2ч приблизителен час, би могла да се направи точна ректификация при професионален астролог и картата ти ще работи, не се притеснявай.
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #4721 -: Октомври 21, 2023, 06:13:19 pm »
Доста време не бях теглила карти, но днес реших да извадя някои колоди. Интересно ми беше какво ще покажат картите за предстоящите местни избори за София.
Въпросът е свързан с това, кой има най-голям шанс да стане кмет на столицата. Питах за 3-мата най-спрягани.

1. Васил Терзиев
9 меча, Рицар мечове, Императорът/ 2 меча
Пътуване

Спор, трудности, остри думи, но и реални възможности за преодоляване. Въпреки разногласията и вероятен балотаж, мисля, че той ще е новият кмет на София.

2. Ваня Григорова
Любовниците, 4 меча, 8 меча/ 10 чаши
Фалш

Вероятно ще има балотаж между нея и #1. Очакванията са били за повече. Мисля, че след изборите ще тръгне в нова посока, нова работа. Ще се появят добри възможности за нея.

3. Антон Хекимян
Крал мечове, 2 жезли, Обесения/ 9 чаши
Вдовицата

Според мен, няма шанс. Приел е новото с идея за нов шанс, но като че ли има неща независещи от него и на този етап не са на негова страна. Може би е бил и заставен, не е изцяло личен избор. В крайна сметка ще си получи това, което му е обещано.

Люба

• Hero Member
« Отговор #4722 -: Октомври 22, 2023, 04:53:18 am »
Романтика, картите ти рядко бъркат.
Всеки си заслужава съдбата, а аз с вродения ми идеализъм, от който не мога да избягам и все ме спъва, ще кажа, че няма как при равни други условия и при пълна неутралност, да не избере човек дамата. Само тя лъха на доверие, действеност и изглежда като някой, който би ти свършил работа (видимата Земя е представена от Слънце и съвпад Меркурий със Сатурн в Дева, Луна Козирог). Даже мисля, че столичани са късметлии, че я имат за опция.
(Не съм запозната с политическото, трудово и родствено наследство на кандидатката, ама изглежда готино. Интересен факт е, че в деня на избори транзитна Венера е върху Слънцето й, а транзитно Слънце върху Венерата, където се случва и Лунацията, ще остане в сърцата на хората).

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7818
« Отговор #4723 -: Октомври 30, 2023, 08:44:13 am »
Романтика,до тук си Абсолютно точна!

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1941
« Отговор #4724 -: Октомври 31, 2023, 06:27:08 pm »
Благодаря ти, Сафо! Чак аз се изненадах  ;D