Аз пак с едни бизнес-идеи...ще ги бъде ли? Някой ще ми помогне ли или с всичко сама ще трябва да се оправям?
Папи, подкрепям момичетата, най-добре сама ще се справиш!
По тия арти на мен всичко ми изглежда доста стабилно
До края на Юли ще предприеме ли действия към мен? За мъж става въпрос Жрицата, Луната, Глупакът
И трите карти издават прекалена несигурност, съмнения, тайни, чувство за малоценност. Най вероятно НЕ.Или освен да отразяват твоята несигурност по въпроса...
момичета, за здраве карти може ли да се гледат? "ще приеме ли костта имплантите ми успешно?" вече много дълго се проточва процеса - доктора се опасява от изхвърляне.аз нямам карти и не мога да си ги изтегля ..
Глупакът, 3 пентакли, 3 чашиХепи, притеснявам се да не те подведа на такъв въпрос, но по тези карти не мисля, че ще има някакъв проблем. Глупакът на първа позиция често ми е излизал, когато е излишно да се пита - просто отговора е ясен, но питащия е разтревожен и задава въпрос. По 3 пентакли може би ще се наложи допълнителна консултация или ще се допиташ до друг специалист, но всичко ще се развие добре.
Според мен ще се възстановиш, но трябва да повярваш малко повече в себе си!
Хепи - глупак е нещо ново, а 3 пентакли, 3 чаши са класика за работа в колектив. Така че костта ти и новите ти импланти безпроблемно ще поддържат колегиални отношения, така да се изразя. :012: