Весо, искам да те предупредя, че картите вече започват да лъжат, твърде често ги тегля с едни и същи въпроси. Снощи пак теглих карти за брат ти - излязоха абсурдни неща, нямаха нищо общо с естеството на въпроса.
Току що изтеглих две карти с два конкретизиращи въпроса, отговорът отново не е ясен.
Карта 1 - Рицар монети - Стефан станал ли е жертва на злонамерени хора, престъпна групировка, с това ли е свързано изчезването му?
Карта 2 - Двойка мечове, обърната - Как се чувства в момента, в каква посока/къде да го търсим?
Първата карта не дава утвърдителен отговор на твоето предположение. На нея е изобразена една фигура и според мен изчезването му не е свързано с група хора. Тази карта не дава яснота, а само казва, че човекът е в средата на дълъг път.
Втората карта ясно дава да се разбере, че в момента твоят брат не иска да се знае къде е и какво се случва с него. Посланието на тази карта е "Оставете ме на мира!". Също така се свързва със съмнения, неадекватна преценка или неправилно взето решение. Двата меча могат да сочат два фактора, които са го накарали да вземе дадено решение - могат да се изтеглят още две карти за доуточняване, но не знам дали е желателно.
Двете допълнителни карти са Страшният съд (обърната) и Девятка жезли. Ако някой иска, нека ги разтълкува.
Мисля да спра да му гледам за известно време, картите стават все по-объркани.