Ще победи ли Кубрат Пулев тази вечер? - / изпадна ми Императорът / Императрицата, Паж пентакли, Асо жезлиМисля, че да, но понеже ми е трудно да съм обективна, ще изчакам и ако съм познала - ще се обоснова. Метафорични карти, поне така ги виждам .
Flora, ако има промяна според мен може би няма да те удовлетворява... По-дълъг период ще е необходим. Някое свое хоби прилагаш ли в работата си?Успех :engel016:
скорпионче-за майката и сина-има една приказка ''единия лъже другия маже''...тук единия се прави ,че казва истината,а другия ,че вярва на истината...сляпа вяра,желания,мечти,обещания
Нищо метафорично няма, ама човек вижда това, което му се иска :33: Много ме е яд!
А сега как би го тълкувала?
Къде са откраднатите пари?6м-3ж-силата
Изпадналия Император беше достатъчен - не е лесно да го свалиш от трона .При Императрицата има дълъг процес, натрупване, забавяне ( тя се свързва и с бременността ) - мачът беше отлаган на няколко пъти. Пажът пентакли е радостта / вълнението от нещо ново, нещо което се случва за пръв път, но той е незрял, той е като дете / ученик - затова е паж, а не да речем рицар или крал / кралица. Асото жезли е изгаряне в случая. Тръгваш с голям ентусиазъм, но бързо изгаряш.
Надалеч. Според мен вече са употребени, вкарани в оборот. Възможно ли е да е имало съучастник?
Влияе ли ми някой енергийно зле? От 2-3 дни се чувствам доста зле без да има някаква видими причина ...обърната 10-ка пен; 3-ка пен; 4-ка чаши.