Някой ще ми изтегли ли карти за декември? Благодаря!
По конкретни въпроси или три карти обобщено?
Изтеглих 4 карти по няколко ключови въпроса:
- как ще се чувстваш в службата, професионален план? - Справедливост
- как ще се чувстваш в семейството, дома? - 5ца монети
- как ще се чувстваш материално, финансово - Крал мечове
- каква ще е степента ти на удовлетвореност като цяло - Обесеният
Давам кратко тълкуване и много се надявам изтеглените карти да не отразяват моето емоционално състояние. Като ги теглих, специално върху теб се концентрирах, но имам способността, без да искам, много силно да въздействам върху картите, когато ги тегля за друг човек. Надявам се нищо да не съм проектирала.
Мисля, че в професионален план би трябвало годината да завърши с положителни очаквания. Ако досега си се чувствала не(до)оценена или си усещала, че нещо в службата не върви, може нещата да се подредят, да добиеш повече яснота и дори да получиш заслужена награда (бонус, премия).
У дома ми се струва, че нещо ще те безпокои, нещо може да създава грижи, вероятно финансови. Затова загатва и следващата карта. Имаш ли някакви непогасени задължения, които да се налага да изплащаш? Има ли обстоятелства, които да те притискат, да създават безпокойство, несигурност?
За последната карта какво да ти кажа, противоречива е като цяло. Но според мен тя символизира теб самата и показва, че можеш да превъзмогнеш всички временни затруднения, ако подходиш към тях с по-философска и съзерцателна нагласа. Най-важно е да запазиш вътрешния си мир. Всичко друго е суета и преходност - ти отдавна си го разбрала.