Флора, изтеглих ти много интересни карти.
Това, което попитах картите е - каква е обстановката около Флора в момента? Каква е енергията около нея?
Справедливостта Крал мечове Светът Флора, да не би да имаш някакви занимания със закони, съд, някакво дело?
Първата ми мисъл е, че е важен период за теб. Заради двата големи аркана.
Втората ми мисъл е, че от едната ти страна е желанието за етика, а от другата страна желанието ти за някакво занимание, дело, изява, което не е съвсем редно. Има някаква морална дилема кое да избереш, какво да сториш.
Другата ми мисъл е, че има мъж в основата на всичко, а две жени се борят за вниманието му. Той стои, отсъжда коя да избере - тази, която вечно претегля, мери своите действия. Или тази, която има харизма, чар.
Все пак, в теб май има някаква борба. Справедливостта балансира с везна. Доброто и лошото се стремят за надмощие, кое ще победи? Мъжкото и женското начало - в двете блюда на везната има мъж и жена. Дявол и ангел се борят.
Да не искаш да вземеш някакво решение?
Опитваш се да мислиш разумно, според своята вяра и разбирания.
Трябва да приключиш с нещо ли? Сякаш си в дилема, разум знае какво е необходимо, за да сложиш край на някакъв етап от живота си. Но очакваш нещо, може би одобрение на другите, на обществото.
В картата на Светът има по ъглите крава/бик, лъв, орел и ангел.
Тези символи ще ти помогнат да сложиш финал. Търпеливост, кроткост, кураж, хъс за победа, мъдрост, мащабен поглед, обективност - да погледнеш от висините ситуацията. И Вяра. Без нея не може, Флора. Всички имаме ангели. И ти имаш свой защитник. Не се страхувай да вярваш.
И не забравяй, че след всяка приказка идва друга.