Весо, изтеглих ти карти. Но нека не забравяме, че този въпрос е много сериозен. И както картите могат да не са коректни, така и моето тълкуване може да е сбъркано.
Караш ме да поема огромна отговорност, но ще ти разтълкувам какво виждам аз. Дано ти е от помощ. :38:
Изтеглих тези карти
Асо мечове Страшният съд Двойка мечове Асото ме навява на мисли, че му е дошла някаква сила, желание за ново начало, имал е идеи и хъс да се откъсне и да ги осъществи. Като да скъсаш с пъпната връв. Имал е желание за промяна, искал е да се почувства по-лек и владетел на ситуацията около себе си. Навярно е тръгнал след импулс за създаване на творчество, с желание нещо да докаже - ново начало.
Страшният съд отново говори за желание да се избяга от един ред и да се твори нов. Ново начало, край на един период и начало на друг. Но тук идва и необходимостта да преосмислим какво сме направили, защо сме го направили, да си направим лична ревизия. Да съдиш за себе си е най-трудно. Защото се изисква обективност. А понякога се налага да разровим скритите неща, там боли.
Двойка мечове е много показателна. След импулсът за промяна, след личната ревизия, при него сякаш увереността е изчезнала. И се е почувствал несигурен, на кръстопът. Стоял е сам в тъмното, с мисли, че нищо около него не се променя, затънал е в блатото. Тук е и онова чувство, че трябва да направиш компромис със себе си, да се занимаваш с каквото е редно, а не каквото пожелаеш. Според мен е бил много объркан. След първоначалната му увереност, почувствал се е много сам.
Картите са интересни, Весо.
Ако трябва да тълкувам от друг ъгъл, скоро ще получиш новина. Асото подсказва за това. Страшният съд при мен е с картинка на възкръсването на Христос. Новината може да е свързана с нечие възкръсване, да се извадят на повърхността теми, които са били затворени. Но информацията може да те обърка, да не ти внесе яснота. По-скоро би те разгневила.
Последната карта в колодата е
Дяволът.
Ако е жив, подмамен е по нещо материално.
Бих те посъветвала да огледате около близка пещера, кухина до вода/водоем. Ако се сещаш за такова място, не особено далече от града. Да се виждат някакви сгради около водоема.
Страшният съд, Дяволът - все карти по Плутон и Сатурн. Свързани с подземно царство и полезни изкопаеми. Което ме навява на мисли за пещера, там има и минерали по Сатурна. Заради Двойка мечове съм насочена към местност около вода, но все пак близо до града. Там също има скали.