2 Пентакли, Кралица Жезли, 10 чаши
Струва ми се, че ще има динамика в личните отношения
Хм, тук ще има колебания, може и много задачи да ти се дадат в работата заради 2п. Кралица жезли е уверена и борбена жена, може и да пътуваш някъде. 10 ч си е семейна карта, но също така ще имаш период на свръхемоционалност. Изтегля ли я за мен и рева като магаре. :012:
месеца започваш с колебания, но ще вземеш нещата в свои ръце и ще сложиш нещата в ред. възможно е да приключиш с нещо, от което ще се чувстваш добре. или ти предстоят семейни/приятелски мероприятия.
Хепи, докато ги размесвах на 2 пъти изхвърча 3щитове, иначе се паднаха следните: цепя на 2м/6м+Кулата+Крал щитове
Значи като цяло ще си заета с работата си, ще се опитваш да балансираш,ето и решението да продължи напред по 6м, но дали няма някакво събитие да ти провали решението, усещането ми е, че на дневен ред ще стои мъж-ама стария или ще е нов не мога да преценя. Стягай се, Хепи задават се интересни събития по Кулата.
тези съвсем различни ми изглеждат..
предстои ли ти обучение? възможно е да пътуваш някъде. неочаквана промяна ще има и този крал жлези ще се задейства. трудно ми е да преценя за работа ли става въпрос, или за отношения. може и някой нов крал да е това
За Хепи изтеглих
Паж чаши Обесеният Шестица пентакли
Има някаква емоция в теб, за която искаш да говориш. Може да напишеш нещо или да получиш нещо като вест, което е свързано с емоции. Някой ще се опитва да ти каже нещо или ти ще си се вгледала в него толкова силно, че няма да виждаш и чуваш всички останали.
Сякаш ти предстои някаква промяна, която е свързана с емоциите, с чувствата. Светът ти ще се обърне с краката нагоре - колко тематично.
Може би трябва да се отсраниш за малко от обществения живот или от нещата, които силно те вълнуват. За да премислиш, да се уединиш и потърсиш важното за себе си. Ще видиш някои събития по нов начин. Ще трябва да преговориш уроците за желанията и егото, за кое си струва да настоваме и от кое да се отдръпнем. Прояви търпение и се опитай да промениш из основи нещата, които смяташ за спънка(или не смяташ, но ще приемеш като необходими за трансформация, ако се отдръпнеш от себе си и се самоанализираш).
Накрая ще усетиш себе си хармонизирана и възнаградена за положените усилия. Не забравяй да дадеш, ако имаш повече. И да пожелаеш, ако си нямаш нещо.
Орисвам те на среща, която ще преобърне досегашните ти модели. Среща с мъж, жена, приятел, враг - каквото е, то ще е важно. След него ще се уединиш, размислиш, ще си дадеш малка почивка, за да пренаредиш всичко в себе си.
Не забравяй да даваш и да искаш. Ако имаш повече - сподели. Ако нямаш нещо - пожелай. :58:
- динамика в лични отношения и свръхемоционалност - о, да, чак не знаех кое по-напред да захвана да мисля
- обаждането на г-на от Баку, подновяване на посещения от стар обожател, доста нерви за други социални контакти, брат ми окончателно взе решение за заминаване в чужбина и напусна работа, маман искаше да прави опирация/манипулация - докъм 20-число намесеца ми се разказа играта
- нови задачи в работата - да, пътуване - не
- приключване с нещо, от което се чувствам добре - да, случи се
- нов крал/мъж - ако е в емоционален план - нямаше. В работата - ами както писах преди, започнах да работя вече за втория шеф
- тренди, Кулата какви ги върши? - тя в какво трябваше да се отчете?
- обучението още не се е осъществило ...
- промяна нямаше, крале също ...
- усамотяването е малко символично, но все пак е факт - все още съм в него, така че не мога да дам ОВ, какво точно става и какво ми носи - честно казано, объркана съм за много неща, но вярвам, че Пътя ще ми бъде показан.
Много благодаря, момичета :08: :58: :58:
Ако получа прогноза и за юни, няма да я върна