Хепи, аз ти изтеглих за месец юли.
Десятка мечове Шестица мечове Двойка пентакли
Много мечове. Наострила си се нещо.
В началото на месеца може да се чувстваш изморена от битки. Време, в което по-често ще поглъщаш болката от чужди действия - не особено ласкави. Някой да не иска да те свали на по-ниско ниво? И от това да усещаш болка, тъга, да се чувстваш безсилна?
Дори да ти се струва прекалено облачно и мрачно, не се отказвай да търсиш светлинка.
Може да пожелаеш да се оттеглиш на място, което ще е здравословно за теб. Ако обичаш водата - някъде там(река, море, поток). Имаш някаква идея или творение - може да е важно за теб и да се опитваш да го опазиш. Може би нещо в зародиш, което не е стабилно и изисква твоето внимание. Това да е причина за пътуване?
Миналото не е важно вече, напусни го. Много вода, много емоции... Ще трябва да минеш през тях, не може инак. Потърси подкрепа от мъж, ако така го усещаш. Да е зад гърба ти.
Все пак ще ти се налага да правиш избори или да балансираш. И на последната карта вода, кораби - показатели за пътувания. Ти избери къде. Колебаеш ли се?
Ако избор е между нещо материално и нещо духовно, нещо обещаващо/голямо/стабилно и нещо, което ти е на сърце... Помисли добре кое си струва. Виж какви са мечтите ти, какво сънуваш, какви надежди имаш. Според тях прави избори. Може да получиш бяла вест, която да ти даде емоция.
Ето и обратната връзка за юли
- лично аз не бях наострена, но се случиха доста изненадки в началото на месеца. След това вече нещата са си на изчакване - един вид, щом е така, нека е така.
- болка, тъга от понижаване ... освен това да е нещото, което чувствам като пренебрежение към мен, но се опитвам да се справям с тази настройка
- басейн, поток, река, планина - всичко го имаше
- всеки уикенд бях нанякъде и то така лежерно, отпуснато, без ходене и преходи - просто правене на нищо покрай водата - много добре ми идваше, верно е.
- идея имам, поработвам малко по нея, все с мъже е свързано - но пък то не зависи много от мен ... надявам се обаче да успее, поне ще направя необходимото от моя страна
- емоциите от миналото - да, не ги искам вече, но някакси като че ли още не е приключило ... тук нищо не мога да коментирам - някакво такова междинно състояние съм. Тук мъж не виждам как ще ми помогне.
- избори - не, нямаше такова положение, или поне аз не го приемам като такова. Пътувания също нямаше, ако не броим уикендите, но те са все с приятелки.
- за съжаление, този месец имах само един сън и той беше особено неприятен, но мисля, че е един вид предсказващ - ще разбера до месец-два.
Ами, това е - ти си прецени, доколко съм изпълнила указанията
И, сега ще чакам за август .... :58: