Ама, моля ти се :012: Моменталически се подлагам на експеримент :012: В името на науката :012:
Питай ги за работа...че през 5 минути сменям мнение :043: Аз решила принципно, но да видим какво ще кажат карти :017:
Витхце, попитах картите какво ще се случи, ако приемеш предложението, как ще се развие ситуацията.
Картинките ще са импровизиран вариант. :012:
То пък много на място дойдоха тези карти. Предвещават скоро да пътуваш до място, на което може да има много романтика или приятни преживявания. Може да има повече емоция в тъмните часове на денонощието. Може да видиш света през нови очи, да откриеш нова перспектива, все ще има някаква светлинка, която ще ти е пътеводител в тъмното/несигурното. Възможност за осъществяване на творчески идеи.
И да чакаш някакво писмо, вест, съобщение. Може да го получиш и по време, когато ти е "тъмно" пред очите. Но трябва да ти донесе хубави новини.
С толкова гълъби на картите, може да си емоционално обвързана към някой/нещо. Което да повлияе на решението ти. Може да има ситуации, които са изглеждали добри, перспективни, но ще прогледнеш и за тъмната им страна. Тогава ще почувстваш освобождение. Но ще преминеш през някаква трудност, осъзнаване. Урок пред теб. Ще го преболедуваш, Витхце.
Не смея да питам дали ще има любовни трепети там. :012:
Но ще е емоционално. А съдейки по картите, може и нощем да има много живот около теб - ти да се чувстваш жива тогава.
Сед тази авантюра ще искаш нещо ново, може нов проект, ново занимание, нови чувства в теб. Ще "изплачеш" тъжното от себе си.
Хайде, ще чакаме да видим дали "работят" тези карти. :08:
Аз се изкуших и си направих две подредби до момента. За себе си. Де да знам, малко се втрещих. Май не очаквах да видя това. Пък кой знае - аз ли ги "написах" такива, те наистина ли са така, аз ли им предадох мисли... Шарена история.