Здравейте, нова съм във форума . Интересувам се от таро но не успявам да ги разчитам картите . Имам няколко въпроса и ще се радвам на вашата помощ . А има ли чувства към мен, ще ме потърси ли , ще имаме ли връзка ? Благодаря ви предварително 💐🌸🌺
И аз ти изтеглих карти. Партньорска подредба, която да обхване всичките ти въпроси.
Рицар мечове Колелото на съдбата Рицар жезли Седмица пентакли Ти си представена от първата карта - рицар мечове. Тръгнала си на поход и знаех какво искаш. Може би това противопоставяне те надъхва повече и си решила да надвиеш лошото, което ви разделя. Но не вземай прибързани решения, нито бъди водена от гняв към ситуацията или него. Може да сгрешиш.
Той е представен от втората карта - колелото на съдбата. Той явно е приел за себе си да върви по нов път. Или те вижда като прекалено голямо предизвикателство. Но при него ще има някаква промяна, нещата тепърва ще се раздвижат в една от посоките. Този човек да не е бил на приливи и отливи?
В момента отношенията ви са представени от Рицар жезли - по-скоро отношенията ви са авантюристични, свързани с приятни изживявания. Сякаш всеки е тръгнал по свой път.
Как ще се развият отношенията - Седмица пентакли - доста показателно. Каквото посеете, това ще пожънете. Но може да вложите много усилия, а резултатите да не са идеално задоволителни. Да е много труд за малка печалба. Но и на това трябва да се радва човек. По-скоро това заземяване няма да дойде в близкото бъдеще, ще има да се чака и работи по намиране на стабилността между вас.
Имате още препятствия, с които да се справяте. Може и трудности от другите.
Не ми е много любовна тази подредба. Мечове и жезли - къде отиват нещата към поставени цели, идеи и надмогване на трудностите за постигането им. Не толкова на любов. Два рицаря - идеалисти без задръжки. :012: Сложна ситуация.
Премисли преди да действаш. Какво желаеш, защо го желаеш. Дали не е подтикнато само от неговото противопоставяне?!