Лили, ако сроковете са изтекли, обжалвай, обърни се към някоя телевизия, просто не оставяй нещата. Не се отказвай.
Чак телевизия да се ангажира няма смисъл, защото не става въпрос за човешко здраве и живот, а за пари и имоти. А на мен не са ми болна тема, при все това че нямам.
Но ще оспорвам до дупка, просто трябва да се намери по-компетентен адвокат, със стелиумната Везна май наистина съм в грешка. Веднъж да реша да направя компромис и ето какво се получи. Трябваше от самото начало да ангажирам някой по-арогантен, тя е прекалено сладникава и фина.
Все си мислех, че има граници на човешката наглост, ни при сатурновите наистина няма. Там има само прикрита студена злоба, двуличие, тънки сметки и удари зад гърба.
Какво да се очаква от човек, който ми звъня и ми държа тон да върна плюшените играчки, които някога е купувал специално за майка ми!? Все едно съм ги присвоила, откраднала. Те с майка просто ги трупаха в старото жилище, което към него момент не се обитаваше от никой. Като се нанесох тук, завариш тотална мизерия и склад за стари и ненужни вещи.
Да съм върнела плюшените кучета, детето му да може да си играе с тях /към него момент твърде малко за такива играчки/! :043: :043: :043:
Тоя човек дори претендираше ръкоделието на майка ми /единственото, което имам като спомен от нея/ да остане в неговия апартамент - за третата му жена и тяхното наскоро родено дете!
Такива хора да живеят в късмет и изобилие е Извращение.