При
Стар най-силно изявено долавям земята, а Мерка ѝ не знам къде е, но винаги ми е харесвал
Понякога е лесно се засяга, мисли си, че другите не я ценят достатъчно, но не смятам, че това е така. Лесно ранима e, лоялна и добронамерена.
Лили, често бълва змии и гущери, но това защото е много наранена, в същността си е с душа на дете, много добричка и мила, имаща нужда само от любов.
Папи, аз като ти казвам, че става за възпитател във военно училище
Тя нищо, че се прави на строга, намеренията ѝ винаги са добри и ще помогне на всеки, абсолютна липса на егоизъм. Зад привидната студенина има един прекрасен, справедлив и чувствителен /по водолейски/ човек и с памук може да ѝ се извади душата. Лесно е човек да я обикне.
Уран, вече я определиха
Семпла, лоялна, грижовна, ранима и изящна.
Рени, признавам си, че често не разбирам какво пише, но си я харесвам
Шарена е, винаги с чисти намерения, липсва каквато ѝ да било злоба, ентусиазирана и усмихната /плаче тихо, когато никой не я вижда/.
Акрукс, от време на време ми ядосва Марса с овчата си Луна и нетактичния Мерк, но бързо ми минава, не може да ме ядоса за дълго, защото в повечето пъти е права, просто не ми допада грубия изказ :012: Прилича ми на съседката, която винаги ще услужи със захар, ако имаш нужда и никога няма да ти тръшне вратата под носа . Мерка ѝ от време на време има навика да си пъха носа в чуждата манджа и да изкарва кирливите ризи на другите, но за сметка на това е много талантлив. Струва ми се някак самотна и имаща нужда от повече любов, верни приятели. Добра душа е
/Сега овчата Луна има вероятност да ме сдъвче
/
Няма някой към когото да изпитвам неприязън, е някои ме нервират от време на време, но това не значи, че не ги харесвам, напротив, всички си имаме добри и лоши страни
п.с. Стига толкова, че е хубаво да свърша някаква работа