Автор Тема: нов цикъл марс-венера  (Прочетена 41151 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: нов цикъл марс-венера
« Отговор #60 -: Ноември 03, 2015, 01:42:19 pm »
Този цикъл на Марс и Венера ощури масово хората около мен. Стоя и наблюдавам. Все едно съм на кино. Опитвам да се отстраня в свое си пространство и да не пускам другите вътре да ме притесняват.
Но чак сега се светнах защо определени хора ги избива на любов, дори малко агресивно, смахнато, дръзко.

Голямо раздвижване виждам в земните. Заради знаков тригон към Слънцата им явно.
Само не разбирам защо такова нашествие има на мъже от миналото ми. Отдавах го на ретро Венера, след това на ретро Меркурий, който ми управлява натално 5 и 8 дом, съуправител е и на 7, почти цял знак Дева е там.
Имах включване от една Дева. Сега гледам, че Венера и Марс са му в съвпад с натален Меркурий, управител на 1 и 5 дом. И са му кацнали на к5. Мога да го оправдая само и единствено с това, че Меркурий му е ретрограден в наталната карта и явно Марс и Венера са го подбъзнали да си мисли за минали неща.
И в другите два земни знака виждам същото.
Делфито ще излезе права, че миналото ще ме преследва този месец. Така каза 'фалшивото' й таро.  ???

Сега разбирам и защо станах неволен свидетел на подновяване на интимни отношения между един Козирог и една Телица. Марс и Венера са затворили синастричен тригон на Слънцата им до голям тригон.  :012:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #61 -: Ноември 03, 2015, 02:13:49 pm »
Върнах се и аз назад, през 1991г. Тогава съвпадът отново е бил в 1 дом, на 3* от Асц и в тригон с К5. Венера ми е У3 и 10, Марс У9, съУ4. Тогава акцентът е бил образование в чужбина и начало на връзка, прераснала на следващата година в брак.

Сега съвпадът е пак в 1дом, но този път в самия му край, върху наталния Плутон, У4. Не възнамерявам ново висше, но пък здраво съм захванала друга "наука" и практика, а Плутон може този път да ми е от помощ и да ми даде нужните прозрения в дълбочина.
Емче, ние с теб пак се водим. Твоето Таро ми обеща отваряне на Портал.  ;)  Надявам му се  :72:

Паралелно с този съвпад на транзитна Венера с натален Плутон, вече е в орбис квадратурата на транзитан Плутон към натална Венера. Определено ще има дълбаене. :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #62 -: Ноември 03, 2015, 02:19:20 pm »
И аз имам неочаквано събитие :) Партньорски (бизнес) интереси от втората ми сериозна връзка - неговото Слънце е в съвпад с моя Марс.  ::)
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #63 -: Ноември 03, 2015, 03:23:25 pm »
При мен този съвпад е на 2гр. от Меркурий У1, У10 в 1д. Марс е у3, у8, Венера У2, У9
Днес получих заготовката на новата ми книга, кориците още не са готови, затова я споделям с вас в този вид, а който я иска с автограф ще почака, когато излезе от печат  :)
« Последна редакция: Ноември 05, 2015, 08:19:57 pm от akruks »

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #64 -: Ноември 03, 2015, 03:31:51 pm »
Днес получих заготовката на новата ми книга, кориците още не са готови, затова я споделям с вас в този вид, а който я иска с автограф ще почака, когато излезе от печат  :)

Респектирана съм и смирена пред Виктория.
Няма нищо общо с акрукс.
Поздравявам те от сърце.

ПС. Жалко, че не виждаме илюстрацията. Но много харесах художничката, особено очите й ;D
« Последна редакция: Ноември 03, 2015, 03:57:12 pm от Diyana »
De omnibus dubitandum est

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #65 -: Ноември 03, 2015, 04:15:52 pm »
Акрукс :) честита рожба, ако така мога да се изразя :)
Над силата е само умението да я владеем!

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #66 -: Ноември 03, 2015, 08:28:45 pm »
Акрукс, :08: браво  :38:

Resnitsa

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 84
« Отговор #67 -: Ноември 03, 2015, 10:14:51 pm »
Акрукс, честито!  :clap:

Много ми харесва "Слънчево утро"!

По темата - съвпадът при мен попада в 10 дом и прави квадрат с Нептун У4. Марс ми е У5, а Венера У7 и У11.

А пък днес на улицата срещнах случайно един мъж, който се върти в мислите ми напоследък  ;)
Чувствам се добре!

Happy58

• Гост
« Отговор #68 -: Ноември 04, 2015, 08:43:16 am »
При мен този съвпад е на 2гр. от Меркурий У1, У10 в 1д. Марс е у3, у8, Венера У2, У9

:08: :08:

Браво, акрукс! Пожелавам ти много успех с книжката. Лично аз нищо не разбирам от поезия, но това не пречи да се радвам за теб. Наслаждавай се и бъди щастлива с творението си  :58:

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #69 -: Ноември 04, 2015, 08:58:40 am »
При мен ще са в 11 дом и ще ми тригонират стелиума, ама честно казано нямам никакви очаквания.

Така от понеделник започнах стаж в  един вестник-даже вече написах една статия  :012: Всичко се случи толкова бързо и непланирано. Днес отново ще ходя на едно събитие да отразявам. Харесва ми засега и най-вече че не седя на едно място, а има движение и се срещам с интересни хора. Обаче да видим дали и тук ще се задържа.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #70 -: Ноември 04, 2015, 09:16:21 am »
Поздравления Тренди!

Интересното с марс и венера е, че и двете планети ще направят съвпад с тр. нодална ос на 0 везни (а те са диспозитори на остта в момента) и веднага след това тр. нодална ос минава на 29 дева.
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #71 -: Ноември 04, 2015, 09:23:19 am »
Е, Тренди! Това е много хубаво. Честито! Ще имаш много хубави мигове, обещавам!  :58:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #72 -: Ноември 04, 2015, 09:26:08 am »
Така от понеделник започнах стаж в  един вестник-даже вече написах една статия  :012: Всичко се случи толкова бързо и непланирано. Днес отново ще ходя на едно събитие да отразявам. Харесва ми засега и най-вече че не седя на едно място, а има движение и се срещам с интересни хора. Обаче да видим дали и тук ще се задържа.

поздравления и пожелания за успех!
каквото и да стане, тренди, това си е опит. Ти си млад човек, имаш достатъчно време пред себе си. Сега бих ти казала: "кради занаят!" - никой няма доброволно да те научи на тънкостите - сама си ги взимай :)

Късмет!  :58: :08:

trendy

• Hero Member
  • Публикации: 1804
« Отговор #73 -: Ноември 04, 2015, 09:34:29 am »
Благодаря ви момичета!  :-* Ще видим какво ще стане, засега главният редактор е много доволен от мен. Ама аз пак с моя скептицизъм все очаквам неприятни изненади  :012:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #74 -: Ноември 04, 2015, 09:40:55 am »
Браво Тренди   :08: Много се радвам за теб. Имам слабост към тая професия. Няма да се отказваш!  :58:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми