Този цикъл на Марс и Венера ощури масово хората около мен. Стоя и наблюдавам. Все едно съм на кино. Опитвам да се отстраня в свое си пространство и да не пускам другите вътре да ме притесняват.
Но чак сега се светнах защо определени хора ги избива на любов, дори малко агресивно, смахнато, дръзко.
Голямо раздвижване виждам в земните. Заради знаков тригон към Слънцата им явно.
Само не разбирам защо такова нашествие има на мъже от миналото ми. Отдавах го на ретро Венера, след това на ретро Меркурий, който ми управлява натално 5 и 8 дом, съуправител е и на 7, почти цял знак Дева е там.
Имах включване от една Дева. Сега гледам, че Венера и Марс са му в съвпад с натален Меркурий, управител на 1 и 5 дом. И са му кацнали на к5. Мога да го оправдая само и единствено с това, че Меркурий му е ретрограден в наталната карта и явно Марс и Венера са го подбъзнали да си мисли за минали неща.
И в другите два земни знака виждам същото.
Делфито ще излезе права, че миналото ще ме преследва този месец. Така каза 'фалшивото' й таро.
Сега разбирам и защо станах неволен свидетел на подновяване на интимни отношения между един Козирог и една Телица. Марс и Венера са затворили синастричен тригон на Слънцата им до голям тригон. :012: