Моето усещане за форума (и не само за този, а и за предишния), че не съм от най-любимите посетители на повечето, тъй като често казвам неудобни неща и истини, а това по принцип никъде не се гледа на добре. Поради тази причини и моите въпроси често биват отбягване (като изключим akruks и още няколко души, те не правят никакви деления и помагат на всички), за разлика от въпросите на тези, които съумяват да пишат така както им се иска на повечето.
И коя е последната неудобна истина, която каза? На какво в картата ти се дължи тази фантазия, че казваш неудобни истини? Често се натъквам на хора, които си навиват на пръста някакво обяснение далеч от фактите. Няма как да се сетят за тях, тогава наистина би станало неудобно, ако се наложи да ги преглъщат.
Затова ще ми е много любопитно да чуя, ти по какъв начин си неудобен на останалите?
А, и понеже дърпаш Дявола за истината, да споделя и аз някои. Относно въпросите ти. Периодично искаш готови отговори по теми, които са обсъждани многократно, още и в стария форум правеше впечатление. Отделно, че настояваш и изискваш по своя си начин, да не би случайно да вземат да те пропуснат, понякога и по два пъти.
И сега, ако пожелаеш да знаеш, ама кога това - имаме и пресен пример:
Благодаря!
И все пак, кой от двата момента ще е по-добре да използвам за построяване на събитийна карта как ще ми върви този път в работата?
На този въпрос още вчера мислех да ти предложа, да вземеш да построиш и двете карти, а тъкмо после да се включиш с отзиви от конкретен казус.