Автор Тема: Забавни тайни във Форума  (Прочетена 65857 пъти)

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
Re: Забавни тайни във Форума
« Отговор #135 -: Ноември 14, 2015, 08:54:25 pm »
Тц. Лично мнение — понеже от някое време насам (не казвам безпричинно) от теб лъха изтощителен негативизъм. Непрекъснато. Чудя ти се как живееш със себе си.

Тук се сещам за Екхарт Толе :)
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #136 -: Ноември 14, 2015, 08:58:11 pm »
А защо помислих, че си мъж ...  :043:

Сигурно съм се объркал в бързината. :043:
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #137 -: Ноември 14, 2015, 09:00:08 pm »
Тц. Лично мнение — понеже от някое време насам (не казвам безпричинно) от теб лъха изтощителен негативизъм. Непрекъснато. Чудя ти се как живееш със себе си.
Не съм единственият от форума, който да има "навика" да се оплаква...
Не мога да се преструвам, че ми е добре и съм щастлив, ако това е въпроса. Преди много време, мислех съвсем другояче, стараех се да мисля положително и да не взимам насериозно проблемите, не си спомням тогава да съм бил по-безгрижен.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #138 -: Ноември 14, 2015, 09:01:09 pm »
Сигурно съм се объркал в бързината. :043:
Хайде де.  :012:
Горните изказвания към мен по-скоро приличаха да са писани от жена.

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1947
« Отговор #139 -: Ноември 14, 2015, 09:02:03 pm »
Тук става бау, мяу, а аз отбелязвам пост номер 1777.  :012: Вече мога да не пиша 1 месец в чест на това.  :72:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #140 -: Ноември 14, 2015, 09:05:25 pm »
Весо, един добронамерен и приятелски съвет от мен. Тук никой не е тръгнал публично да те линчува.  :)

Ама добре, че е тази забавна тема, та да си кажем някои премълчавани истини в очите, хе-хе.  ;D

Прави ми впечатление, че все си в отбранителна позиция и сякаш все за нещо се оправдаваш. По този начин, без да си даваш сметка, можеш да привличаш неуважение и нападки в живота навън. Не се дръж като бито куче.

Дано горното не прозвучи твърде грубо и цинично, но такъв е моят изказ - нито във виртуала, нито в реала не съм се научила да говоря мазно и сладникаво, по-сух ми е тонът, малко по мъжки. А хората те определят по тона, това също е една от големите заблуди.  ;)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #141 -: Ноември 14, 2015, 09:08:01 pm »
Тук никой не е тръгнал публично да те линчува.  :)
А има ли въобще причина, за да го правят? :)
Не мисля, че съм навредил на някого тук по какъвто и да е начин.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #142 -: Ноември 14, 2015, 09:11:18 pm »
Лили и мъжки тон-много смешно :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #143 -: Ноември 14, 2015, 09:13:30 pm »
Лили и мъжки тон-много смешно :)

Струва ми се много остър, хаплив. И често така се възприема.

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #144 -: Ноември 14, 2015, 09:13:42 pm »
Хайде де.  :012:
Горните изказвания към мен по-скоро приличаха да са писани от жена.

Даже от крокодил. Нали не съм от групичката на любезните с теб, можеш всякак да ми викаш.  :012: :012:

Ех, жалко наистина, че скъсах с кариерата на обслужващ персонал из форумите, толкова мило и сантиментално ми стана за онези времена... Какви ли не чупки в кръста имаше тогава. Бързо се забравя, да. Но важното е да има дежурни онлайн, ветропоказателите само това чакат и веднага започват да ги боготворят. 
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #145 -: Ноември 14, 2015, 09:20:42 pm »
Не мисля, че съм навредил на някого тук по какъвто и да е начин.

И това ми звучи като оправдание. Sorry, но вече съм предубедена!  :P

Весо, аз донякъде те разбирам - нали и аз имам рачешка Луна, в накшатра Ардра. Те са по детски искрени, открити. И когато има проблем, те го споделят. Като им е весело, споделят радостта си. Но когато са навлезли в черна полоса, в поредица от проблеми, да не си им на пътя. Но всъщност по това се разпознават и приятелите.  :72:

Не умеят да се преструват, че животът е прекрасен, когато стъпват върху руини или когато трайно са навлезли в плаващи пясъци. Някои хора това го умеят, търси актьорски талант в хороскопа и също така силно желание да изглеждат хармонични, доволни и щастливи в очите на другите. Това определено вдига самооценката, да.  ;)

Veselin

• Hero Member
« Отговор #146 -: Ноември 14, 2015, 09:26:11 pm »
Преди години влизах в един форум, където уж всички бяха много слънчеви, позитивни и открити служеха си често с цитати, изпълняваха даже разни ритуали, но общувайки с тях известно време и поставени в различни ситуации, се оказа, че въобще не са толкова положителни и любящи. И аз тогава в началото бях започнал да си въобразявам, че всичко е светло и че само с вярата в доброто, ще мога да преодолявам всяка една трудност, но не.
Впоследствие се оказа, че и хората, която така обичаха да съветват другите, всъщност не съумяват да се справят и със собствения си живот, а в същото време говорят неща, които и те не прилагат.
Нужно ли е такова лицемерие наистина? Аз не мога да кажа на бялото черно и на черното бяло.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #147 -: Ноември 14, 2015, 09:28:26 pm »
Впоследствие се оказа, че и хората, която така обичаха да съветват другите, всъщност не съумяват да се справят и със собствения си живот, а в същото време говорят неща, които и те не прилагат.

Тук сме на едно мнение  :)

Но аз ще бъда доста по-груба - не си виждат насраните зад-ници, посредствения живот, а все назидават и вдигат менторски пръст пред другите.

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #148 -: Ноември 14, 2015, 09:37:41 pm »
Весо, НИКОГА не си бил черна овца, неудобни, смели и ненам какви си истини с твоя плах и тънък гласец не седят никак, ама никак заплашително и неудобно. Вакло агънце си ти, не се самозалъгвай.

Лили, и ти не си никаква овеница! Ако решиш да наругаеш някого, ще му трябва бая време докато схване, че си го леееко изкритикувала, и пак няма да е сигурен, че точно него имаш предвид, докато му говориш на Вие, внимателно номинирайки прегрешенията му в трето лице, множествено число, изказвайки се от първо лице множествено число (особено, ако не носиш чадър в същия момент ;D ). Ти си по-дипломатична, благовъзпитана и деликатна и от най-комформистката везна, която съм срещала. Няма смисъл хич и да те сравнявам с драката, че даже и акрукс, и хепи, и ема са по-рогати от тебе.

Стар, на тебе тон ти не трябва, ти се засягаш и от полутонове, пък даже (и най-вече) от мълчание. Къде е това прословуто телешко дебелокожие и лежерност, ич не знам. Това твоето рачешко нещо ти изяда картата, ще знаеш.

Съни, ти пък никогиш не си била от съвсем безпросветните раздавачки. Стисла си, винаги си си подбирала компанията грижливо.

De omnibus dubitandum est

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #149 -: Ноември 14, 2015, 09:40:10 pm »
астрологията започна да ми омръзва  ::)