Според мен в тинейджърските години,астрологично управлявани от Венера,често се отключва настройка към изкуство от някакъв вид,въпросът е доколко е стабилен и се запазва по-нататък интереса,мен ме определяха за талант и в рисуване и в музика,мисля заради Венера в стрелец,точен секстил Уран,широк съвпад с Нептун .Обаче Луна у5,таланти е в 8д скорпион в падение,трансформация,изкуството ми изглежда плитко като тематика .По индийска само у5 Меркурий ми е на трон в дева ,8д,обаче това е Меркурий-интелектуално насочен,и по по-сериозни ,дълбоки теми .Професионалните художници мисля имат показания за задържане на интереса в тая област,работа по него,сигнификатори за призвание,професия,при успешните и популярност и слава .Казват картата на художника и след смъртта продължава ,,да живее,, по дирекции,дирекции,прогресии-навремето когато ,,Слънчогледи.. на Ван Гог направи рекорд за цена,имало такива показания в картата му .Новите течения в изкуството често отразяват промени на други нива-импресионисти,кубисти и тн всъщност са резултат на новите открития в химическата промишленост,откриването на нови ярки,евтини бои,които по причинно-следствена връзка изискват друг начин на работа,различен стил.Първите откриватели на нови стилове са от интерес за колекционерите-много лесно е следването,копиране на стил,оригиналът е ценен,това като в музиката-има много папагали,които имитират много добре ,но се цени оригиналът .