Автор Тема: Художниците  (Прочетена 22230 пъти)

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
Re: Художниците
« Отговор #45 -: Ноември 17, 2015, 04:07:57 pm »
Това мога да го нарисувам и аз, но не съм Пикасо  ;D

Значи, ако можеш да ми нарисуваш Кърменето, ще те откупя, нищо, че не си Пикасо :P
De omnibus dubitandum est

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4571
« Отговор #46 -: Ноември 17, 2015, 04:09:54 pm »
И Хитлер е рисувал хубаво, но станал масов постановчик, явно фортуната му е била другаде, сетих се, че е интересно да се види фортуната на художниците, чиито картини се ползват за инвестиционни вложения :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #47 -: Ноември 17, 2015, 04:13:42 pm »
сетих се, че е интересно да се види фортуната на художниците, чиито картини се ползват за инвестиционни вложения :012:
на детето ми ПФ е в 10д, на градус от МС водолей- това какво значи?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #48 -: Ноември 17, 2015, 04:14:22 pm »
Само техниката се учи, с останалото човек се ражда. Много малко хора знаят, че се раждат с останалото , затова повечето са професионални техници.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Ребека

• Hero Member
« Отговор #49 -: Ноември 17, 2015, 04:17:29 pm »
От къде да знам, да не съм астролог ,нали парса е гърненце със злато ,може да показва защо точно техните творби впоследствие имат еквивалент на злато а на други по-добри художници от тях са с ниски цени :012:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #50 -: Ноември 17, 2015, 04:23:52 pm »
От къде да знам, да не съм астролог ,нали парса е гърненце със злато ,може да показва защо точно техните творби впоследствие имат еквивалент на злато а на други по-добри художници от тях са с ниски цени :012:
На самоук художник от нашия град, на когото хич не ми харесват картините му, но се продават и поддържа завиден стандарт на живот- ПФ не знам къде му е, но научих преди време, че станал масон и оттогава му вървят продажбите  :-X

Ребека

• Hero Member
« Отговор #51 -: Ноември 17, 2015, 06:01:16 pm »
Масоните са като хомосексуалните общества, здраво се поддържат и издигат по целият свят, естествено има и такива като Моцарт/ ако наистина е бил масон /божествено надарени по рождение .

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #52 -: Ноември 17, 2015, 08:33:07 pm »
Лили, въобще не мога да твърдя със сигурност за часовете ни на раждане, няма и откъде да разбера.  ???
Колко малко по-късно?
Едно време във форумите на дир.бг смараrд беше казала като часове за раждане на двама ни - на брат ми 12:24, на мен 12:38, което прави 14 минути разлика. Но доколко може да се вярва на нея, не знам. Единствено тогава сме общували по тази тема, нищо повече.
Така ме е яд, че няма повече запазени картини на брат ми, той имаше много добри според мен, особено портрети на хора и животни графично.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #53 -: Ноември 17, 2015, 08:36:36 pm »
Виж, Весо, аз дори към ректификация, направена от няколко независими опитни астролози, съм скептична, докато не се убедя, че часът наистина работи при настъпване на бъдещи събития. А какво да говорим за астролог, който не разбира от предиктивна астрология... Въпросната особа навремето ми "ректифицира" картата, стъпвайки само на един хорар. Естествено, не това е верният час.  :012:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #54 -: Ноември 17, 2015, 08:51:24 pm »
Може и да не е права, но за себе си мисля все пак, че съм роден някъде там, защото малко по-късно на К5 идва знака Рак, а не Близнаци, а само с Меркурий като У5 мога да си обясня това, че астрологията също ми е хоби (нали е в съвпад с Уран) и че харесвам предимно по-млади момичета.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #55 -: Ноември 17, 2015, 08:54:55 pm »
Странно също, че брат ми е левичар, а аз не съм, но предполагам това е често срещано при еднояйчните близнаци.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #56 -: Ноември 17, 2015, 09:05:33 pm »
Не знам, Весо. Просто нямам навика да се доверявам на съмнителни ректификации.

Не твърдя, че си роден по-късно от 12.40 /след 8 минути Лагна минава във Водолей/. Дори да сте с Лагна в един знак с брат ти, в производните карти тя се променя.

Интересно би било да се види върху какви мидпойнти попада МС при двама ви, но и за това са нужни сигурни часове.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #57 -: Ноември 17, 2015, 09:13:07 pm »
А аз дори не знам как се определят тези мидпойнти.  :012:
Ако се използват тези часове - 12:30 и 12:40, какво ще излезе?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #58 -: Ноември 17, 2015, 09:14:50 pm »
Все пак темата не е за вашата ректификация.  :)

Не практикувам активно тази техника, нямам достатъчна база от наблюдения. Но мисля, че има опция за мидпойнти в астро.кома, виж там.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #59 -: Ноември 17, 2015, 09:18:04 pm »
Добре. Извинявай!