Здравейте,новичка съм както във форума така и в астрологията. От скоро се интересувам от астрология,но имам нужда от помощ тъй като не мога да си навържа добре информацията.Интересува ме темата за брака и бих искала да попитам за някои насоки.Доколкото четох това е трудно тъй като се гледат няколко дома.Основното на което се навързвали нещата било връзката асцендент-десцендент. При мен съответно водолей-лъв.Върха на седми дом ми е лъв,който е неподвижен знак,което говорело за стабилност.Слънцето ми е в осми дом -дома на парите на другите (там е и Венера),което ме навежда на мисълта,че парите ще дойдат от партньора.Прочетох ,че и като естествен господар на седми дом се взема Венера,която ми е в заточение в скорпион,но пък прави съвпад със слънцето ми.От другата страна имаме асцендент Водолей,който е управляван от Сатурн,Сатурн ми е в Козирог,в следващ дом (11дом) на трон е и добре поставен,но пък прави слаб аспект с моето слънце.И последно Юпитер като един от сигнификаторите на брака и децата отново ми е в лъв,но в 6 дом и има главно неблагоприятни аспекти.Та ако някой може да ми помогне да открия връзките,които ми убягват.Помощ.... :91:
Редактиране на публикация