но предпочитам да е така, отколкото да бъда във венерин тип партньорство по сметка/удобство/интереси.
мисълта ми беше – случва се, по-често при по-интелигентни хора и/ли такива извън "нормата".
АСЦ Рак или Близнаци ? Венера не се свързва с удобството.
Ако ти е полезен цитата :" ... че е възможно даденият човек да не е съвместим с никого. И за да бъда по-конкретен- може той да не се сработва с околните, да е много взискателен ил пък нечувствителен, понякога дори жесток. Така че най-напред идва индивидуалната карта. Понякога час по час повтарям неща от рода на :" Трудничко е за вас да се сработвате с когото и да било. Умеете ли да се настройвате към съвместимостите или хармоничните енергийни потоци, които може да пресекат пътя ви: способни ли сте да се свързвате с тях или с човек, настроен да общува с вас ?"
Ти имаш Марс в 7-ми, както много други, което е трудно условие за удовлетворяващи близки връзки, но "има" ли в картата Луна, Венера, Везни, Телец , даже и Нептун, за да рафинират, балансират тази позиция ? Примерно. Не знам АСЦ, за да определя сигнификаторите.