Здравейте, пише ви една разтревожена майка в Наталната карта на детето ми Нептун е в 12 дом в Риби, Марс прави квадрат с Нептун и Луната прави квадрат с Нептун. В нета четох , че това са много лоши показатели предпоставка за зависимост от алкохол, наркотици, клептомания и т.н.
Моля за отговор винаги ли се развиват зависимости с тези показатели, срещали ли сте други хора с подобни разположения в Наталната карта без да имат такива зависимости?
Като родител много се притеснявам от подобни неща.
Ще публикувам Наталната карта на детето за по-детайлен поглед.
Благодаря на отзовалите се с компетентен отговор.
Е, то в нета всичко може да се прочете, Червенков е писал и за съвпад на Марс с Нептун, че дава зависимост от алкохол и наркотици, пк Слава Богу, не съм зависима, дори не съм опитвала - пийвам с биричка или чаша винце, но не всеки ден, пуша по 2-3 цигари на ден.
Гледала съм натал на зависим- наркоман,прибиран 11 пъти на топло, че нали като хванат някой с една доза го третират като пласьор- с Нептун в 8д., в карта на алкохолик Нептун е в 6д. Нептун в 12д съм срещала при медицинска сестра, на самия АС при доктор по физика и информатика. Като гледам картата е на съвсем малко дете, не е добра идея да се ровите в натала на бебе и да се вкарвате в матрица с негативна нагласа, само на четеното тук и там...
Детето е с Тау квадрат между Марс-Нептун/Венера и Луна, където Нептун/Венера са връх на конфигурацията.
Нептун на трон и Венера в екзалтация, това е артистичен тандем- фотограф, художник- това са част от заниманията, за които е нужно усамотение и изолация. Имам приятелка, която е с Тау между Слънце, Луна/Нептун и Марс, психиатър е в Швейцария от доста години, лекува зависими, не е наркоман или алкохолик.