Може ли някой да ми обясни с думи прости как се построява тематична карта за определена планета. Прочетох следното:"Тематична карта се строи за момента на изгряване на дадена планета на АС, отброявано от часа на раждане на човека в рамките на първото денонощие"Ама нещо не мога да схвана...
Понеже стана въпрос кой какво ,или как вижда другия.Възможно ли е според вас ,ако в солара има ъглови Луна/Марс ,да ни виждат с тях през тази соларна година,а не с наталните планети?
Цитат на: Сафо в Юни 11, 2022, 07:00:04 amПонеже стана въпрос кой какво ,или как вижда другия.Възможно ли е според вас ,ако в солара има ъглови Луна/Марс ,да ни виждат с тях през тази соларна година,а не с наталните планети?Ти какво виждаш в огледалото тази година ?
Цитат на: Рени в Юни 12, 2022, 10:32:42 amЦитат на: Сафо в Юни 11, 2022, 07:00:04 amПонеже стана въпрос кой какво ,или как вижда другия.Възможно ли е според вас ,ако в солара има ъглови Луна/Марс ,да ни виждат с тях през тази соларна година,а не с наталните планети?Ти какво виждаш в огледалото тази година ?ха....все съм си аз.
Цитат на: Bodra в Юни 09, 2022, 07:12:12 amМоже ли някой да ми обясни с думи прости как се построява тематична карта за определена планета. Прочетох следното:"Тематична карта се строи за момента на изгряване на дадена планета на АС, отброявано от часа на раждане на човека в рамките на първото денонощие"Ама нещо не мога да схвана...Това в каква посока ще ти бъде полезно ?
Цитат на: Рени в Юни 12, 2022, 10:31:32 amЦитат на: Bodra в Юни 09, 2022, 07:12:12 amМоже ли някой да ми обясни с думи прости как се построява тематична карта за определена планета. Прочетох следното:"Тематична карта се строи за момента на изгряване на дадена планета на АС, отброявано от часа на раждане на човека в рамките на първото денонощие"Ама нещо не мога да схвана...Това в каква посока ще ти бъде полезно ?Във връзка с тази публикацияhttps://www.uraniabg.com/news/Uran-v-tematichna-karta
Тронова планета може да избира. Ъглова планета може да действа. Така зададен въпросът- не.Но, тронов/-и упр. на 7 ми дом, ъглови- да.
Бабата по бащина линия по кой дом и планета управител се гледа, при жена. В картата на внучката.Аспекти за рак и съответно смърт? С лоши новини ме посрещнаха мои близки.
Цитат на: fortunades в Юли 03, 2022, 02:49:55 pmБабата по бащина линия по кой дом и планета управител се гледа, при жена. В картата на внучката.Аспекти за рак и съответно смърт? С лоши новини ме посрещнаха мои близки.7 ми дом.