риша,ако си разбрала как се е развил въпросът ти,ще можеш да си отговориш кой е последният аспект.
Сафо, картата горе беше примерна. Прилагам реалната. В нея съм представена от Сатурн(или Уран), вмъкнат Нептун и Марс. С толкова много Нептун не зная дали изобщо ще разбера нещо накрая.
Струва ми се че, ако се съмнявам дали някой е коректен с мен, дали ме лъже е възможно квадрат с Нептун да означава Не, не ме лъже? Но и въпросът беше малко размит, построих няколко хорарни карти през кратък интервал от време (през дни, но и темата предполагаше скорошно развитие)... Когато построих тази, главата ми беше гръмнала от ''Какво ще стане?'', ''Как ще свърши всичко'' и тн, което не е коректно зададен въпрос за хорарна карта.
Случайно забелязах разминаването на аспектите и затова зададох въпрос тук. Зачудих се, дали няма значение за крайния резултат колко време остава до аспекта. Например, в случая, при задаване на въпроса ми крайният резултат ''изглежда'' еди как си(Луна квадрат с Нептун), но докато се развива ситуацията, Меркурий и Нептун вземат, че се разберат помежду си и крайният резултат все пак е друг.