Хм, трябва да го видя в ЗЕТ, че сега наум го мисля, но .... ако са ми верни сметките - в тригон с Луната в 6 дом и в опозиция на Марс на ИС. На 3 градуса е преди МС.
Как Ви се струва тази ситуация? Вписва се в едни мои планове, но те са по-дългосрочни и ги свързвам с цикъла слънце-Сатурн и с с квадрата на Сатурн към Нептун. Не знам това новолуние дали не следва да го гледам по-сега, а не по в перспектива, но да кажа - а на който му се занимава - ще се радвам да споделите какво мислите
Имах едно натрупано недоволство от години за разни неща на работа. Много ми тежеше, много се тормозех. Мисля, че от квадрата на Сатурн към Нептун дойде озъснаването, че всичко ми е наред и съм на мястото си и да не гоня призраци. Продължавам по темата - Сатрун в 9 дом - освен някакво обучение - какво още да ми донесе?
В последните дни ми се избистря една идея - да мина сертифициране по бизнес анализи и бизнес моделиране, защото имам огромен опит и го работя от много години, но нямам тапия. Ще има учене, нерви, разправии в къщи ...
та ето:
-нов сатурнов цикъл в стрелец в 9 дом
-новолуние в Стрелец от 9 дом - опозиция на Марс на ИС - разправиите у дома, свързани с учеенто и дискомфорта, усещането, че съм без енергия;
-новолуние в Стрелец от 9 дом - тригон с Луната в 6 дом - точно ново начало и учене, свързано с работа
-квадратурите на Сатрун към нептун и нептуновата персонална квадратура - Нептун У1 - чисто физически ще го усетя - умора и т.н.
-новолунието в 9 дом на 3 гр преди МС - учене, сверзано с работа?
Как Ви се струва - да го мисля ли така дългосрочно или ще е нещо тук в близък план:)