При дирекция на Луна на к7,нативът се раздели с партньор.Сега прогресивна Луна ще мина през куспида след месец.С какво/с кой ще се раздели?
При дирекция на Луна на к7,нативът се раздели с партньор.Сега прогресивна Луна ще мина през куспида след месец.С какво/с кой ще се раздели?
Дирекция е едно, прогресия друго... има хора, които никога не са имали и няма да имат дирекционна Луна на К7, а колко раздели са преживели...
При прогр. Луна на К7 забременях с първата дъщеря, при повторното преминаване на прогр. Луна над К7 в Риби станах баба на първородния си и единствен засега внук, бабин златен рибчо <3
ММ е имал пр. Луна на К7 когато е завършил 8-ми клас и е започнал да учи в гимназията, тогава техникум по механоелектротехника, разделил се е с едни съученици, но се е събрал с други, гадже не е имал тогава, нито любовни увлечения, интересували са го други неща, редовен клиент е бил на магазин "Млад техник"

Тогава дирекционната му Луна е била на АС. При повторното преминаване на пр. Луна над К7 при него се събрахме цялото семейство на море за цял месец, на почивка и живот по ресторанти, дотогава не ни се беше случвало за 20г брак, или двамата с едното дете в началото, после аз с едното дете на работа за цяло лято, с двете деца на почивки съм ходила много пъти, но четиримата заедно и то за цял месец се събрахме на прогресивна Луна на Десцендент при ММ, а при мен е била на К3 в Скорпион.
От значение е дали нативът е мъж или жена, но за СД Луна на Десцендент пише следното:
Според дома,знака и аспектите на Луната се вижда как обкръжението влияе на човека. Външни инициативи, странични фактори - майка, бит, жени. Промени в дома, независещи пряко от родения. За мъж- раждане на дете/дъщеря/, ако е свободолюбив, следва да се пази от вдовици, сантиментални жени и майки със семейство. За жена - брак.