Ех, Akruks, благодаря за позитивизма, човек понякога има нужда..благодаря!
Часът ми е точен. По дирекции в това време оста Мц-Иц е на 0.
Но чак пък толкоз да се зануля е странно. До пенсия имам към 3 години, а зануляването почва още другата година.
Дирекциите изпреварват прогресията, но докато дирекцията посочва събитие за даден момент, то прогресията показва събития в рамките на 3г., до 2 градуса преди и градус и половина след смяната на знака на главна ос. При мен преминаването в нов знак на оста Мс/Иц ми донесе внук, точно като премина в Лъв се започнах със зетя, който е със Слънце в нулев градус и няколко минути на знака, и с внука, който вече беше на 6м бебе – дойдоха на нашето море да се срещнат с бабата. понеже Иц премина във Водолей, съвсем неочаквано докато бях при мъжа си в Мадрид се обади хазяина от Атина да освободя апартамента в Плевен, че ще го продава. И като се започна пътуване и местене... зимния сезон при внука в Тирол, после няколко месеца в Мадрид, след това края на лятото Италия, зимата пак в Тирол и така до пандемията, когато зетя купи апартамент в София и започна местенето ми София–Мадрид, като повече месеци съм била в бг последните няколко години. От август тази година АС по прогресия е в Скорпион, логично Десц. е в Телец, второто дете и мъжа никога не са ламтели за имоти досега, а сега
Скорпиона взе да се обажда в мен, като няма кого да захапя си хапя опашката
И още едно забележително събитие имах докато МС беше в първия градус на Лъв, в тригон с пр. Слънце във 2д. , което беше в тригон с пр. Луна и пр. Юпитер (диспозитор на прогресното Слънце в Стрелец), спечелих голямата награда в престижен лит.конкурс, имаше и финансова награда, излъчваха на живо в ютуб, още стои видеото да се гледам как си забравих текста от вълнение
събитието се случи на СД Юпитер точен съвпад нат. МС , астрологията си работи