При мен и Слънцето, и асцендентът ще сменят знак догодина. За първи път ще ми се случи, защото по натал имам асц в първия градус на Козирог и Слънце - в първия на Риби. Нямам търпение пр. Слънце да влезе в Овен, а пр. Асц - във Водолей.
В момента са в 29-те градуси на Риби и Козирог.
Мога да потвърдя, че както край мен кръжаха хора с изразен Рак, откакто Слънцето и асц са в последния градус около мен е пълно със стелиумни Лъвове - приятели, познати...все с много Лъв.
Аз гледам и третичните прогресии за събития. Там тъкмо съм превъртяла осите и ги почвам отначало - нещо като възврат. Информацията за тях е малко, та с повече разглеждане се ориентирам. Работят ми като по часовник. Бях пускала тема за тях. Ще си я допълня като имам повече време.
П.П. При смяната на знака на осите и Слънцето си мисля, че трябва да започне съвсем нова глава. Най-малкото на настройката, целите, приоритетите. Много неща се събират за 28-та ми година. И тр. Сатурн през асц с възврат ще имам. Като прераждане го предвиждам почти. Естествено, със сълзи, кръв и напъни - съвсем като истинско