Понеже вероятно от другия месец няма да мога да ползвам нет, а тогава започва новия ми солар, ще може ли да помоля да го разгледате отново?
Сигурни ли сте наистина, че има шанс да си намеря работа и ако да - дали ще е за дълго? Притеснява ме това, че Юпитер, макар и в 10 соларен дом, е в заточение по знак и в квадрат с натален Юпитер У10 в 10 натален дом. Вероятно парите няма да ми стигат за нищо. Също така, Марс в 10 соларен дом не показва ли прекъсване на работа/уволнение?
Гледам, че транзитен Сатурн е точно на МЦ.
През соларната година след нея пък, Сатурн е в 10 соларен дом, а Марс сол. У2 ще е в 12 сол/12 нат дом в квадрат с нат. Сатурн У12 - това показва ли фалит?
В момента при дирекциите дир. Слънце ми е в квадрат с натален Марс У2 - явно, че си показва сериозен недостиг на финансови средства.
Как стои въпросът със здравето през новата соларна година? От 2 дена ми се появи едно инфекциозно заболяване, за което все още не знам дали ще изисква престой в болница, понеже джипито беше в отпуска и чак в понеделник ще се появи.
Марс пък ще е ретрограден през май-юни догодина - нали няма предпоставки този път за инцидент?
И последно, какво мислите значи този сол. Нептун точно на сол. ИЦ, както и сол. К12 на натален Плутон?