Веско,
понеже работата ти е болна тема и понеже знам ,как моят синът мина през същото в търсене на работа и безплодни интервюта,ще ти кажа,аз какво виждам :08:
приятелю, годината ще е на коренни промени за теб,гледам минимум 3 потвъждения за успешно намиране на работа
1. У6 Луна ,по прогресии в момента е в съвпад тр.Юпитер, УМС .и слънцето,- това е показател за нова работа,коренно различна от досегашните ти,която ще е късметче,с ретроградието му началото на 2016г.,пак ще се засекат,предполагам,нямам ти данните
Юпитер У10 в солара ти шета из сол.10 дом,сега верно,че е в знака на своето заточение и в каре към нат.,/но в 7 нат.е втори дом от 6 нат./може да показва,че възнаграждението няма да те удоволетворява,но знае ли човек в бъдеще,коя врата ще отвори,само да мине карето на прогр.Луна У6 към У10 Юпитер
2.тр.Сатурн е минал съвпад през Слънцето с ретрото те е задържал в период на равносметка и набелязване на желани цели за постигане,това е период,когато човек бере плодове и ако не е полагал достатъчно усилия през изминалите години или е поел по погрешен път, то и плодовете ще са оскъдни,но тр.Сатурн върху Слънцето позволява да избираш,минавайки през целият стелиум в 10 дом,през Уран У1,в квинконс към У6 Луна - ще промени твоята нагласа за активност в пасивността ти,през У на интерсептираните знаци Меркурий-Нептун и У10 Юпитер,през Нодалната ос, ще те накара да осъзнаеш къде и защо бъркаш и какво искаш,през Юпитер ще имаш възможност да избираш и ще прекрати твоята изолация,безработица,с обратно връщане в социума,чрез работа ,по прогр.Слънцето ти е козирог,така,че тр.Сатурн като диспозитор е важен за самореализацията-Слънце,затова пействам какво-как
"Сатурн ни ограничава,когато ние не сме осъзнали реалните си възможности,къде ние сме склонни да се самозалъгваме и в коя област ни е необходим РЕАЛИСТИЧЕН ПОДХОД
ТЕМИ НА САТУРН:
Да се научим на вярност
Да съчетаеш свобода с постоянство,свободата по уран минава през сатурн
Да развием творческият си потенциал
Да добием твърда почва под краката и независимост
Да се научим да се доверяваме на хората в опр.моменти,като съвет-мъдрост,да разчитаме на тяхната подкрепа
Преодоляване на сковаността и умение да се приспособяваме към обстоятелствата,без да бягаме от реалността и отговорностите чрез алкохол,опияти"
3.Прогр.Асц. + тр.Уран У1 в опозе на У4 Венера + сол.Асц. върху прогр. У4 Венера -искаш промени и ще те освободи от семейни обвързаности и подчиненост, финансова зависимост от родителите,ще ти даде повече самостоятелност и самоувереност
4. Предстой ти прогр.Пълнолуние , това са У6-Луна и съ У6 Слънце,пикът, когато жънем посятото, ако си посял нещо при новолуние,период на раздели, било в личен план или с работа,ако си без,раздяла с безработицата,следва прогр.Слънце секстил Сатурн
пречки по пътя към работна ангажираност
на 1 място

СД У6 Луна каре У12 Сатурн- точен асп.,проследи кога ще отпадне,основна причина за липса на работа
2. ти самият -прогр.Слънце съ У6 каре У2Марс/лично заработени доходи/+ сол.Асц. е каре към нат.Асц. + тр.Нептун през 1 каре У1 в 10 замъглява,целите,не знаеш какво искаш,или как да го постигнеш- показва ,че не си действен,активен фактор в търсенето,отчаян си,в безпътища,чакаш да реагираш на събитията,няма хъс,нямаш подкрепа,чувстваш се сам,безпомощен,е сол.асц. скорпи в 9 показва бавно и мъчително трансформиране на мирогледа ти в посока активност и напоритост ,борба с конкуренцията - Усол.асц.-Марс е в 10 сол.,прогресирай .сол.Юпитер нат.У10 да съвпадне със сол У10 Марс- в този период ще си намериш работа
3.прогр.МС е в опозе към У6 Луна - родителска намеса те спъва или ще ти помогне да не се чувстваш аутсайдер,зависи от твоето отношение спрямо случващото се
Солара е сцена..,транзита декор, а прогресията актьор.
4.Престой ти обрат на възлите- период в който трябва да спреш и да погледнеш назад в миналото,да си признаеш къде и в какво си бъркал и защо сега ти е трудно да усвояваш нов опит,да изчистиш натрупаните бъгове/грешки/,които пречат на развитието и растежа ,да следваш тр.СЛВ в Дева/знака на работата и здравето/ в 7 дом на взаимооотношенията-бизнес и лични и тр.ЮЛВ в 1 дом Риби, колективното как филтрираш през личното, безработицата,самотата, самоизолацията,бягствата,отдаването-жертвата- завишените очаквания и последвали разочарования,свързани с работа и соц.ежедневни ангажименти,тук ти е ахилеса- имаш интерсептирани знаци
Риби-Дева ,по оста 1-7,който тр.възли ще активират,тук са ти уроците,тр.Плутон в съвпад с прогр.Меркурий,У нат.СЛВ и на тр.СЛВ ,ще направи необратими промените в теми свързани с знаците близнаци-дева

:38:
засега толкова,че ще забегвам по планините,желая ти успех Стрелче ,въпреки или напук на трудностите ,дано съм ти от помощ - отредена ми е ролята на тр.СЛВ Дева- аз съм с асц.Дева :08: